خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخم مرغ گوی گرانی را از مرغ ربود!

ایسنا | اقتصادی | جمعه، 21 خرداد 1400 - 11:53
خبرهای منتشر شده در روزهای اخیر حاکی از افزایش قیمت تخم مرغ است. افزایش قیمتی که رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران علت آن را صادرات و بالارفتن تقاضای مصرف می داند.
قيمت،تخم،مرغ

خبرهای منتشر شده در روزهای اخیر حاکی از افزایش قیمت تخم مرغ است.
افزایش قیمتی که رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران علت آن را صادرات و بالارفتن تقاضای مصرف می داند.
مهدی یوسف خانی در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه قیمت تخم مرغ در روزهای اخیر چقدر بالا رفته است، گفت: قبلا قیمت تخم مرغ کمتر از نرخ مصوب هم شده بود و هرکیلو از آن ۱۲تا ۱۳ هزارتومان و هرشانه حدود ۲۷ هزارتومان خریداری می شد.
اما در حال حاضر قیمت هرشانه تخم مرغ به مرز ۳۸هزارتومان رسیده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران در پاسخ به چرایی این افزایش قیمت تخم مرغ گفت: علت این افزایش قیمت، صادرات است.
البته مصرف داخلی هم افزایش یافته است.
انتهای پیام