خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق بارسلونا و منچسترسیتی برای برگزاری بازی خیرخواهانه

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 20 خرداد 1400 - 21:24
تیم‌های فوتبال منچسترسیتی و بارسلونا برای برگزاری یک دیدار تدارکاتی خیرخواهانه با یکدیگر به توافق رسیدند.
بارسلونا،بيماري،نورون،خيرخواهانه،كارلوس

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم‌های فوتبال بارسلونا و منچسترسیتی برای برگزاری دیداری خیرخواهانه به منظور جمع آوری بودجه برای تحقیق درباره بیماری نورون حرکتی که "خوآن کارلوس اونزوئه" از آن رنج می‌برد، با یکدیگر به توافق رسیدند.
همچنین قرار است تیم‌های بانوان بارسلونا و منچستر سیتی به همین منظور در دیداری خیرخواهانه به مصاف هم بروند.
هنوز تاریخ دقیقی برای برگزاری این دیدار مشخص نشده و شاید ۲ تیم در چارچوب مسابقات خوان گمپر که به افتخار عضو موسس و نخستین رئیس باشگاه بارسلونا هر سال برگزار می‌شود، به مصاف یکدیگر بروند.
این بازی‌های دوستانه برای ادای احترام به پیشکسوت، دستیار و مربی سابق دروازه بانان بارسلونا یعنی خوان کارلوس اونزوئه برگزار می‌شود که در سال ۲۰۲۰ به بیماری ALS (نورون حرکتی) مبتلا شد.
هنوز هیچ درمانی برای این بیماری که می‌تواند به فلج شدن منجر شود، پیدا نشده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/