خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۵۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خراسان جنوبی

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 20 خرداد 1400 - 16:41
بیرجند- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجنداز شناسایی ۵۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
استان،نفر،كرونا،جمعيت،واكسن

کامبیز مهدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارکرد: در شبانه روز گذشته ۱۹۲ تست کرونا در استان انجام شده که ۵۳ مورد مثبت بوده است.
وی با بیان اینکه ۷ نفر از مبتلایان جدید در بیمارستان ها بستری هستند، گفت: ۴۷ نفر از بیماران از موراد مراجعه سرپایی به مراکز بوده اند.
وی از فوت دو بیمار کرونایی طی ۲۴ ساعت گذشته در استان خبر داد و افزود: شمار فوتی های این بیماری در استان به ۹۰۴ نفر رسیده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند عنوان کرد: به لحاظ میزان بروز تجمعی از ابتدای شیوع کرونا تا کنون شهرستان قاین با میزان بروز تجمعی سه هزار و ۱۰۳ نفر در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت رتبه اول را داشته است.
وی در خصوص واکسیناسیون کرونا در استان هم گفت: ۵۵۴ هزار و ۳۲ نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان واجد شرایط دریافت واکسن هستند.
مهدی زاده تصریح کرد: ۷.۷ درصد جمعیت واجد شرایط تا کنون دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
به گفته وی ۸۴ درصد جمعیت بالای ۸۵ سال و ۶۷ درصد جمعیت بالای ۷۰ سال استان در مقابل واکسن کرونا واکسینه شده اند.