بازدید آیتالله میرعمادی از روستای زیر آب رفته«رودبار» کوهدشت
نماینده ولی فقیه در لرستان ضمن بازدید از منطقه زیر آب رفته «رودبار» در شهرستان کوهدشت خواستار توجه مسؤولان به رفع مشکلات مردم این منطقه در اسرع وقت شد.

نماینده ولی فقیه در لرستان ضمن بازدید از منطقه زیر آب رفته «رودبار» در شهرستان کوهدشت خواستار توجه مسؤولان به رفع مشکلات مردم این منطقه در اسرع وقت شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کوهدشت، روستای «رودبار» از توابع شهرستان کوهدشت در پی بارشهای اخیر دچار آب گرفتگی شدید شد به نحوی که در حال حاضر بخش زیادی از آن زیر آب رفته است.
این روستا که در نزدیکی سد سیمره قرار دارد به واسطه افزایش آب سد در پی بارشهای اخیر زیر آب رفته و در حال حاضر راههای ارتباطی آن از بین رفته و تردد در آن فقط از طریق قایق امکانپذیر است.
روز سهشنبه نماینده ولی فقیه در لرستان به همراه مسؤولان قضائی استان ضمن بازدید از مناطق زیر آب رفته پیگیری لازم را برای رفع مشکلات این منطقه انجام دادند.
آیت الله میرعمادی در این زمینه به مسوولان تاکید کرد هر چه سریعتر راهکاری مناسب برای اسکان موقت اهالی روستای رودبار بیابند تا خدمات مناسبی نیز به آنها ارائه شود.
امام جمعه خرمآباد گفت: باید برای ایجاد روستای جدید نیز محلی مناسب در نظر گرفته شود.
در همین راستا مقرر شد تا راه دسترسی به روستای رودبار از مسیر جدید توسط قرارگاه خاتم الانبیاء ایجاد شود.
اهالی روستا نیز ضمن اعلام موافقت و همکاری خود با مسوولان جهت جابهجایی روستا اعلام کردند که مشکلی با جابهجایی روستا ندارند منتها خواستار آن هستند که مبلغ مناسبی برای تملک منازل به آنها داده شود.
در همین راستا مسوولان دولتی در استان لرستان نیز قول مساعد دادند زمینه را برای جابه جایی روستا در محل مناسب فراهم آورند.
انتهای پیام/ ق