خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاخیر در تزریق دوز دوم واکسن کرونا هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 19 خرداد 1400 - 14:59
معاون کل وزارت بهداشت گفت: تعیین فاصله چند هفته‌ای بین دو تزریق به این علت است که ایمنی فرد زودتر حاصل شود و تاخیر در تزریق دوز دوم واکسن، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.
واكسن،تزريق،داوطلب،ايمني،حريرچي

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج حریرچی، در حاشیه مراسم تزریق واکسن فخرا به ۵۰۰ داوطلب در فاز دوم، افزود: فاز نخست با موفقیت کامل و بدون هیچ عارضه قابل توجهی انجام شد.
وی ادامه داد: اولین داوطلب، فرزند شهید فخری زاده بود و اکنون نیز همسر شهید رضایی داوطلب شدند.
حریرچی با بیان اینکه واکسن داخلی عامل اصلی برای رسیدن به ایمنی جمعی است، تصریح کرد: با توجه به بدعهدی‌های مکرر کشورهای غربی، لازم بود که به واکسن داخلی متکی باشیم.
معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: با وجود پرداخت پول واکسن، کشورهای تولید کننده، واکسن های تولیدی را به کشور خود محدود کرده اند و از عمل به قرارداد طفره می روند.
وی تاکید کرد: تاخیر در تزریق دوز دوم واکسن، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.
معاون کل وزارت بهداشت اظهار داشت: تعیین فاصله چند هفته‌ای بین دو تزریق به این علت است که ایمنی فرد زودتر حاصل شود، اما اگر مثل کانادا یا انگلیس، با تاخیر ۹ هفته‌ای هم تزریق دوم انجام شود، ایمنی کمتر نخواهد بود.