خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد شعبه های اخذ رای در زنجان ۱۵ درصد افزایش یافته است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 19 خرداد 1400 - 09:58
زنجان-استاندار زنجان از افزایش ۱۵ درصدی شعبه‌های اخذ رای در استان زنجان خبر داد و گفت: در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی تعداد شعبه‌های اخذ رای در استان افزایش یافته است.
استان،انتخابات،مشكلي،راي،زنجان

فتح الله حقیقی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تمهیدات امنیتی و انتظامی و اجرایی برای برگزاری انتخابات در استان پیش بینی شده است، گفت: مشکلی برای برگزاری انتخابات در استان وجود ندارد.
وی از افزایش ۱۵ درصدی شعبه‌های اخذ رای در استان خبر داد و اظهار کرد: در راستای جلوگیری از صف‌های طولانی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی تعداد شعبه‌های اخذ رای در استان افزایش یافته است.
استاندار زنجان گفت: از سامانه ماسک استفاده شده تا در ۴۸ ساعت مانده به انتخابات افرادی که مبتلا می‌شوند افراد دیگر جایگزین شوند.
حقیقی با بیان اینکه زمان انتخابات هم افزایش یافته است، تاکید کرد: شعبه‌های سیار هم در استان پیش بینی شده تا بیماران و همچنین افراد مبتلا به کرونا هم رای بدهند.
وی تصریح کرد: خط کشی های ویژه در تمام شعبه‌های اخذ رای انجام شده تا فاصله اجتماعی رعایت شود تا مشکلی برای کسی رخ ندهد.
استاندار زنجان با بیان اینکه استان زنجان برای تبلیغات هفت کاندیدا مشکلی ندارد، تصریح کرد: مکان برای تبلیغات این افراد وجود دارد و مشکلی در این زمینه استان ندارد.
حقیقی گفت: در کل تمام تمهیدات برای برگزاری انتخابات سالم و قانون مند در استان پیش بینی شده است.