خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت مصوب مرغ در بازار کرمانشاه ۲۴۹۰۰ تومان است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 19 خرداد 1400 - 09:24
کرمانشاه- رئیس اتحادیه مرغ و ماهی فروشان کرمانشاه گفت: قیمت مصوب عرضه مرغ در بازار شهر کرمانشاه ۲۴۹۰۰ تومان است.
مرغ،كرمانشاه،فروشان،درب

میثم غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه برای توزیع مرغ مشکلی در شهر کرمانشاه وجود ندارد، اظهار کرد: مرغ با قیمت مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان در حال عرضه در بازار است.
وی افزود: از درب اتحادیه تا درب مغازه‌های مرغ فروشی نظارت سازمان جهاد کشاورزی و صمت استان کرمانشاه بر روی توزیع مرغ انجام می‌شود.
رئیس اتحادیه مرغ و ماهی فروشان کرمانشاه تصریح کرد: چند مورد از تخلف مرغ فروشان به تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه اطلاع داده شده و تعدادی از واحدهای متخلف پلمب شد.
وی گفت: مردم از طریق سامانه ۱۲۴ می‌توانند شکایات خود را اعلام کنند.