خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایرن برای شکار ستاره گلادباخ، رقیبی اسپانیایی پیداکرد

فارس | ورزشی | سه شنبه، 18 خرداد 1400 - 16:53
بنابه نوشته یک روزنامه معتبر چاپ آلمان باشگاه بایرن مونیخ در راه به خدمت گیری ملی پوش بورسیامونشن گلادباخ رقیبی بزرگ از اسپانیا پیداکرد.
هافبك،گزارش،فلوريان،بايرن،مادريد

به گزارش خبرگزاری فارس، ماه هاست که شنیده و گزارش می شود باشگاه بایرن، به همکاری با «فلوریان نویهاوس» علاقمند است.
مونیخی ها بعد از جداشدن خاوی مارتینس و احتمالا فروش کورانتان تولیسو، برای پست هافبک دفاعی فقط یوشوا کیمیش و لئون گورتسکا را دراختیاردارند.
برای فصلی طولانی آنها به هافبک دفاعی جدیدی با کیفیت بالا احتیاج خواهند داشت.
به همین دلیل از ماه ها قبل شنیده شد بایرن به همکاری با «فلوریان نویهاوس» تمایل دارد.
این هافبک 24 ساله در فصل اخیر بسیار خوب ظاهرشد تا جایی که به تیم ملی آلمان رسید.
البته روزنامه آبندسایتونگ براساس اطلاعاتی که سایت دفنسا ارائه کرد، گزارش داد کارلو آنچلوتی، سرمربی جدید تیم رئال مادرید بازی نویهاوس را پسندیده است و می خواهد این بازیکن تکنیکی را به مادرید ببرد.
به این ترتیب بایرنی ها در راه جذب هافبک گلادباخی ها، رقیبی جدی پیداکرده اند.
انتهای پیام/