خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لایروبی گرگانرود با همکاری سپاه در حال انجام است

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 19:08
فرمانده سپاه گمیشان گفت: لایروبی گرگانرود و کانال مرکزی گمیشان با همکاری سپاه نینوای استان در حال انجام است تا خروج آب از گمیشان سریع‌تر انجام شود.
آب،گميشان،كانال،سپاه،ملت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گمیشان، سرهنگ مظفر ممشلی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: برای خروج سریع‌تر آب از گمیشان و رسیدن آن به دریا دو کانال مرکزی ملت و صفاایشان را به هم متصل کردیم تا روان‌آب‌ها از شرق و شمال شرق به تالاب و سپس به دریا منتهی شود.
وی افزود: با همکاری سپاه و ارتش لایروبی گرگانرود و قره‌سو و کانال مرکزی و ملت شهرستان در حال انجام است تا تخلیه آب با سرعت بیشتری صورت گیرد.
فرمانده سپاه گمیشان بیان داشت: برای خروج سریع‌تر آب در برخی از جاها مجبور به انفجار و بازگشایی شدیم و این کار سبب شده تا حجم آب در گمیشان کاهش یابد.
در بالادست نیز سد و موانعی را ایجاد کردیم تا آب کمتر به شهر نفوذکند.
وی گفت: گذاشتن کیسه‌های خاک در شمال و جنوب کانال ملت راهکار خوبی برای کاهش حجم آب به شهرستان گمیشان بود که با کمک نیروهای مردمی انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: اولویت ما در حال حاضر لایروبی گرگانرود، قره‌سو و کانال‌ها است و اگر جایی نیاز به عریض کردن کانال باشد این کار صورت می‌گیرد.
فرمانده سپاه گمیشان بیان داشت: قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) در کنار سپاه و ارتش قرار دارد.
این قرارگاه در حال احداث کانال هفت کیلومتری برای جلوگیری از ورود آب به شهر است.
انتهای پیام/ش