خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزان تسهیلات پرداختی به جامعه ایثارگران افزایش می یابد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 18 خرداد 1400 - 15:13
شهرکرد- معاون رئیس‌جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: میزان تسهیلات پرداختی به جامعه ایثارگران افزایش می یابد.
جامعه،ايثارگري،كشور،ايثارگران،بنياد،وام،شهيد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید اوحدی ظهر سه‌شنبه در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه میزان تسهیلات پرداختی به جامعه ایثارگران افزایش می‌یابد، گفت: وام جامعه ایثارگری تا سقف ۲۰۰ درصد در دستور کار این بنیاد قرار گرفته است.
وی گفت: این میزان وام سال گذشته در چهارمحال و بختیاری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال بود که امسال به سه میلیارد ریال افزایش یافته است.
اوحدی تاکید کرد: سال گذشته ۷۱ هزار قطعه زمین برای جامعه ایثارگری کشور تملک و ۷۰ هزار فقره وام مسکن در قانون ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی مصوب شده است.
معاون رئیس‌جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: تسهیلات جدید مسکن بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور به آن‌دسته از ایثارگرانی که در سال‌های گذشته از وام مسکن ۲۵۰ میلیون ریالی استفاده و آن را تسویه‌حساب کرده‌اند نیز تعلق می‌گیرد.
وی با بیان اینکه مشکل اشتغال جامعه ایثارگری از بزرگترین چالش‌های امروز است، گفت: امسال زمینه استخدام ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان فراهم شد.
وی تصریح کرد: مشکل اشتغال جامعه ایثارگری از بزرگترین چالش‌های امروز است.
معاون رئیس‌جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با بیان اینکه عزت و سربلندی امروز کشور مرهون جامعه ایثارگری و برکت خون شهدا است، عنوان کرد: حل مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری از مهمترین اهداف سفرهای استانی است.