خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۲۰ تن مرغ زنده احتکار شده در خانمیرزا

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 18 خرداد 1400 - 14:53
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از کشف ۲۰ تن مرغ زنده احتکار شده به ارزش پنج میلیارد ریال در خانمیرزا خبر داد.
مرغ،احتكار،بختياري،پليس،چهارمحال،زنده،شهرستان

ایسنا/چهارمحال و بختیاری فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از کشف ۲۰ تن مرغ زنده احتکار شده به ارزش پنج میلیارد ریال در خانمیرزا خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس چهارمحال و بختیاری، منوچهر امان‌اللهی از کشف احتکار مرغ در خانمیرزا خبر داد و اظهار کرد: در پی کسب اخباری مبنی بر احتکار مقادیر زیادی مرغ زنده در یک مرغداری در شهرستان خانمیرزا به‌منظور توزیع خارج از شبکه، بلافاصله موضوع در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: ماموران پلیس آگاهی شهرستان خانمیرزا پس از هماهنگی قضایی به‌همراه نماینده ادارات صمت، دامپزشکی و جهاد کشاورزی این شهرستان، از این مرغداری بازرسی به‌عمل آورده و ۲۰ تن مرغ زنده احتکاری را کشف و یک متهم را در همین راستا دستگیر کردند.
وی با بیان اینکه ارزش ریالی مرغ های احتکاری، توسط کارشناسان پنج میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: از شهروندان درخواست می‌شود تا هرگونه مورد مشکوک را در اسرع وقت از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.
امان اللهی در پایان یادآور شد: مبارزه با احتکار نیازمند کار فرهنگی و ایجاد بستر مناسب برای پیشگیری اجتماعی از انجام این پدیده شوم است.
انتهای پیام