خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روز پرنوسان برای بورس

ایسنا | اقتصادی | سه شنبه، 18 خرداد 1400 - 13:30
بازار سرمایه روز پرنوسانی را پشت سر گذاشت؛ به طوری که شاخص کل بورس در ساعات ابتدایی معاملات تا یک میلیون و ۱۶۶ هزار واحد افزایش یافت اما در ساعات پایانی روندی نزولی به خود گرفت و به رقم یک میلیون و ۱۵۹ هزار واحد رسید.
واحد،بازار،نمادها،بيشترين،رقم،شاخص

بازار سرمایه روز پرنوسانی را پشت سر گذاشت؛ به طوری که شاخص کل بورس در ساعات ابتدایی معاملات تا یک میلیون و ۱۶۶ هزار واحد افزایش یافت اما در ساعات پایانی روندی نزولی به خود گرفت و به رقم یک میلیون و ۱۵۹ هزار واحد رسید.
به گزارش ایسنا، شاخص کل بورس در معاملات امروز بازار سرمایه با ۳۳۶۲ واحد افزایش رقم یک میلیون و ۱۶۰ هزار واحد را ثبت کرد.
شاخص کل با معیار هم وزن هم با ۱۱۵ واحد افزایش به رقم ۳۸۳ هزار و ۹۴۲ واحد رسید.
معامله‌ گران این بازار ۸۷۳ هزار معامله به ارزش ۵۳ هزار و ۳۶۳ میلیارد ریال انجام دادند.
بانک ملت، ایران خودرو، گروه مپنا، بانک تجارت و گسترش نفت و گاز پارسیان نسبت به دیگر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل فولاد مبارکه اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.
در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس نیز با ۵۹ واحد کاهش به رقم ۱۷ هزار و ۶۶۰ واحد رسید.
در این بازار ۴۳۹ هزار معامله به ارزش ۱۹ هزار و ۲۴ میلیارد ریال انجام شد.
صنعتی مینو، پلیمر آریاساسول، تولید نیروی برق دماوند و سهامی ذوب آهن اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل پتروشیمی زاگرس و گروه توسعه مالی مهر آیندگان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.
انتهای پیام