خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت ۴۱ هزار میلیارد ریالی خشکسالی به کشاورزی فارس

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 18 خرداد 1400 - 13:30
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: سال گذشته و اوایل امسال به دلیل خشکسالی، بالغ بر ۴۱ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی خسارت وارد شده است.
خسارت،كشاورزي،تامين،خشكسالي،جهاد،فارس،استان،كاهش،اعتبارات،برنامه

ایسنا/فارس معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: سال گذشته و اوایل امسال به دلیل خشکسالی، بالغ بر ۴۱ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی خسارت وارد شده است.
جعفر صبوری پور خاطرنشان کرد: خسارت خشکسالی در زیر بخش باغبانی استان فارس بالغ بر ۱۹ هزار و ۴۰۰، زراعت ۱۲ هزار و ۲۰۰، زیربخش دامی ۸۵۰۰ و زیرساخت ها ۹۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، او به استفاده از امکانات و ظرفیت‌های اتحادیه و تشکل‌ها برای مدیریت خشکسالی گریزی زد و افزود: جبران این خسارت علاوه بر اعتبارات استانی نیازمند اعتبارات ملی است.
به گفته صبوری پور، در سطح استان برای مقابله و کاهش اثرات خشکسالی از محل اعتبارات استانی، ظرفیت صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری و تشکل‌های بخش در تامین بذر گندم، تامین کودهای آلی و پتاسه برای تقویت مزارع، تامین سوپر جاذب‌ها، پوشش‌ها، سفیدکردن ساقه و هرس شدید درختان، تامین علوفه ونهاده‌های دامی برای مقابله با کم آبی برنامه ریزی و اقدام شده است.
او با اشاره به اینکه به منظور بازسازی و بازتوانی بهره برداران خسارت دیده و برگشت به چرخه تولید طرح های اجرایی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تهیه شده است، بیان کرد: به منظور تخصیص اعتبار خسارت وارده با تایید استاندار به وزارت جهاد کشاورزی و کشور برای طرح در هیئت دولت ارسال و درحال پیگیری است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ابراز کرد: کاهش ۴۵ درصدی نزولات جوی نسبت به بلند مدت، علاوه بر کاهش منابع آب سطحی، باعث افت شدید منابع آب زیرزمینی و عدم تامین نیاز رطوبتی محصولات باغی، زراعی و علوفه‌ای منجر به بروز خسارت و کاهش تولید شد.
انتهای پیام