خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتخابات ایران نیازمند مشارکت بالا و انتخاب اصلح است

فارس | سیاسی | سه شنبه، 18 خرداد 1400 - 10:12
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: امروز انتخابات ایران بیش از پیش در مرحله اول نیازمند مشارکت بالا و بعد انتخاب اصلح برای تشکیل دولت جوان مومن انقلابی است‌ .
اسلامي،انقلاب،ايران،انتخاب،انتخابات،ملت،آينده،اصلح،وظيفه،دان ...

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: امروز انتخابات ایران بیش از پیش در مرحله اول نیازمند مشارکت بالا و بعد انتخاب اصلح برای تشکیل دولت جوان مومن انقلابی است‌ .
آدیگوزل زاده دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در گفت وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره انتخابات پیش رو و اهمیت مشارکت گسترده مردم گفت: در سال های پس از چهلمین سالگرد پیروزی نهضت اسلامی، مردم ما به مرحله تازه ای از بالندگی رسیدند و نیز اندیشه ورزی این ملت حق جو در آستانه بلوغ نوینی رسیده است.
وی افزود: انتخابات ریاست جمهوری خرداد ماه ۱۴۰۰ بی تردید کلیدی ترین جایگاه ظهور این تحول اجتماعی ملی است، انتخاباتی که مانند هر دوره دیگری دشمنان ملت ایران، آن را به عنوان اسلحه ای در دستان نظام مقدس اسلامی می بینند.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: اما این انتخابات در شرایطی روی می دهد که هم برای شیفتگان انقلاب اسلامی و هم برای بدخواهان این مکتب و دشمنان این ملت اهمیتی بیش از سایر ادوار انتخاباتی پیدا کرده است.
آدیگوزل زاده ادامه داد: نسل جدید اگرچه سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی و رهبر کبیر انقلاب را ندیده اند اما بعضا انقلابی‌تر از نسل اول انقلاب هستند و دشمنان آرزوی خود برای جدایی ملت به ویژه جوانان که آینده سازان و گردانندگان آینده مسیر انقلاب اسلامی اند، از نظام را به گور خواهند برد.
وی افزود: بار دیگر جهانیان به قلب خاورمیانه چشم دوخته اند تا ببینند صاحبان اصلی انقلاب که همانا ملت ایران اند چگونه از ارزشمندترین دستاورد تاریخ ایران زمین یعنی انتخابات دفاع می کنند.
این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: آینده انقلاب اسلامی دغدغه به حق تمام دلبستگان انقلاب است، آینده ای که شاید بیش از هر زمانی در چند دهه اخیر و شاید در چند دهه پیش رو تحت تاثیر انتخاب پیش روی ملت ایران قرار دارد و آن از همین روست که همه دست در دست هم شرایط را برای انتخاب اصلح را آماده کنیم.
وی گفت: آنچه حائز اهمیت است انتخاب اصلح با حداکثر مشارکت و کسب حداکثر رای تائید به این انتخاب است.
امروز انتخابات ایران بیش از پیش در وهله اول نیازمند مشارکت بالا و در وهله دوم انتخاب اصلح برای تشکیل دولت جوان مومن انقلابی است‌ .
آدیگوزل زاده افزود: مردم ایران امید به آینده‌ای بهتر و رفع مشکلات و تغییرات مدیریتی به نفع مردم را در رجوع به صندوق‌های رای می‌بینند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال تصریح کرد: انتخاب سرنوشت حق هر ایرانی است اما جلوگیری از چشم دوزی اهریمنان و سیاه دلانی که در اندیشه ویران کردن این مرز و بوم و جلوگیری از فراگیری و عالم گیری تفکر انقلاب اسلامی اند یک وظیفه است هم یک وظیفه ملی، هم یک وظیفه شرعی و هم یک وظیفه انسانی .
وی گفت: چنین است که دانشجویان، به عنوان شیفته و دلبسته به ایران اسلامی و آرمان هایی که خمینی کبیر و خامنه ای عزیز به نیابت از امام عصر(عج) علمداری اش را داشته اند و چمران ها و همت ها و شهریاری ها و حججی ها و سلیمانی ها خون خود را بر پای بقایش فدا کرده اند و چه بسیار کسانی که در آینده چنین خواهند کرد ، با اعلام حضور فراگیر خویش در انتخابات شرکت می کنند.
انتهای پیام/