خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار حکیم با رئیس اوقاف اهل سنت عراق/رایزنی با برهم صالح درباره تکمیل کابینه عبدالمهدی

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 17:30
رئیس جریان حکمت ملی و رئیس جمهوری عراق در دیدار با یکدیگر، آخرین تحولات سیاسی از جمله موضوع تکمیل کابینه را بررسی کردند.
عراق،حكيم،تاكيد،ديدار،منافع،دفتر،رئيس،عبدالمهدي،عادل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از دفتر اطلاع رسانی سید عمار حکیم، رئیس جریان حکمت ملی در دیدار با برهم صالح رئیس جمهوری عراق، آخرین وضعیت سیاسی عراق و منطقه و تکمیل کابینه عادل عبدالمهدی را بررسی کردند.
بر اساس بیانیه دفتر حکیم، حکیم در این دیدار بر اهمیت دور نگه داشتن عراق از مناقشات و نزاعات منطقه‌ای و بین المللی و اینکه در روابطش بر اساس منافع مشترک میان عراق و دیگران حرکت کند، تاکید کرد.
حکیم بر انعطاف پذیری و گشایش در روابط عراق و کشورهای عربی و منطقه ای و در سطح بین المللی تاکید کرد و از همه خواست به مسئولیت خود در قبال پایان دادن به حالت انسداد سیاسی از طریق نشستن در کنار میز گفت‌وگوها عمل کنند.
این بیانیه آورده است حکیم در این دیدار بر حمایت مجدد خود از دولت عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق تاکید کرد و خواستار افزایش گام‌ها و اقدامات عملی در پرونده های خدماتی و مبارزه با فساد و نیز ضرورت ترجیح دادن منافع عمومی بر منافع شخصی شد و گفت مرحله کنونی به وحدت و همبستگی بیشتری برای عبور عراق به سمت ساحل امنیت، رفاه و شکوفایی نیاز دارد.
حکیم همچنین با شیخ عبداللطیف الهمیم رئیس دفتر اوقاف اهل سنت عراق دیدار کرد که طی آن بر نقش موسسه دینی در تقویت دوستی و همبستگی اجتماعی و حل مشکلات اجتماعی تاکید کرد.
انتهای پیام/