خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور تا پایان هفته/ وزش باد شدید در برخی استان ها

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 17 خرداد 1400 - 21:24
کارشناس هواشناسی گفت: از امشب تا شنبه هفته آینده در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار و آسمانی صاف پیش‌بینی می‌شود.
وزش،باد،شمال،تهران،رعد،پراكنده،برق،مناطق

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با بیان اینکه از امشب تا شنبه در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار و آسمانی صاف و آفتابی خواهیم داشت، گفت: در این مدت در برخی مناطق گیلان، مازندران و گلستان بارش پراکنده پیش بینی می شود و به سبب وزش باد‌های گرم و مرطوب جنوبی در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب احتمال رگبار و رعد و برق وجود دارد.
او ادامه داد: از امشب در ارتفاعات استان‌های کرمان ، شمال شرق هرمزگان و جنوب و مرکز سیستان و بلوچستان رگبار پراکنده با احتمال رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.
ضیائیان توضیح داد:همچنین تا روز چهارشنبه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی مناطق اردبیل، شمال آذربایجان شرقی و شمال آذربایجان غربی، بارش پراکنده باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت انتظار می رود.
کارشناس هواشناسی یادآور شد: امشب در استان‌های تهران، البرز، سمنان و خراسان رضوی و همچنین روز سه شنبه در سمنان، شمال شرق و نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد نسبتا شدید رخ خواهد داد.
او درباره آب و هوای استان تهران هم گفت: فردا آسمان تهران صاف گاهی همراه با وزش باد است.
بیشترین دمای تهران ۳۵ درجه و کمترین آن ۲۵ درجه خواهد بود.
انتهای پیام/