خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت دو مصدوم استقلال مشخص شد/ رحمتی در تهران معاینه می‌شود

مهر | ورزشی | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 17:00
عضو تیم پزشکی استقلال آخرین وضعیت ۳ بازیکن آسیب دیده این تیم را تشریح کرد.
رحمتي،توجه،ستوده،چشمي،تمرينات

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوه ستوده عضو تیم پزشکی باشگاه استقلال آخرین وضعیت اللهیار صیامنش، روزبه چشمی و مهدی رحمتی را مشخص کرد.
وی در خصوص چشمی گفت: این بازیکن با توجه به آسیب دیدگی در ناحیه کشاله ران پای چپ، در حال حاضر به تمرینات ویژه‌ای مشغول است تا دوران درمان خود را کامل کند و با رسیدن به شرایط مطلوب به تیم بازگردد.
ستوده در خصوص صیادمنش بیان داشت: با توجه به تست‌های عملکردی که از این بازیکن در قطر به عمل آورده شد، او هنوز شرایط آمادگی کامل بدنی برای حضور در بازی را ندارد و برای حضور در بازی نیاز به تمرینات بیشتری دارد تا از ریسک آسیب مجدد وی جلوگیری شود.
عضو کادر پزشکی آبی پوشان همچنین در خصوص رحمتی گفت: با توجه به احساس دردی که رحمتی در ناحیه گردن دارد، پس از بازگشت به تهران وضعیت او را بررسی می‌کنیم.