آمادگی اتحادیه مؤسسات قرآنی برای برگزاری و اجرای نمایشگاه مجازی قرآن
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت از آمادگی این اتحادیه برای برگزاری نمایشگاه مجازی قرآن در سال آینده خبر داد.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت از آمادگی این اتحادیه برای برگزاری نمایشگاه مجازی قرآن در سال آینده خبر داد.
به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیتهای دینی خبرگزاری فارس با شیوع کرونا فعالیت های قرآنی کشور مانند بسیاری کارهای دیگر به سمت فضای مجازی رفت که یکی از این برنامهها برگزاری نمایشگاه مجازی قرآن کریم بود.
نمایشگاه امسال درحالی برگزار شد که مؤسسات مردم نهاد در آن مشارکت خوبی داشتند و اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت برای هدایت مؤسسات به سمت فضای مجازی برنامههای مختلف تشویقی در نظر گرفته است.
برگزاری نمایشگاه مجازی قرآن اتفاق مبارکی است که باید در دوران پسا کرونا ادامه یابد
محمد انجمشعاع مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت در گفتوگو با فارس درباره نمایشگاه مجازی قرآن کریم گفت: امسال اولین تجربه برگزاری نمایشگاه مجازی بود، اگر چه نمایشگاه در سنوات گذشته در مصلی که مکانی معنوی است برگزار میشد که دارای مضامین قرآنی بود، فضایی که معنویت را به مخاطب منتقل میکرد.
اما با این حال برگزاری نمایشگاه مجازی تجربه خوبی بود و میتوانیم این کار را که محل عرضه و نمایش تولیدات قرآنی است را ادامه دهیم اگر چه نمایشگاه در گستره ملی و بینالمللی کاری است که میتواند قابل واگذاری به نهادهای مردمی باشد و این شروع واگذاری را به فایل نیک میگیریم که میتواند در دوران پسا کرونا ادامه داشته باشد.
فضای مجازی محدودیتهای مکانی را بر میدارد
وی با بیان اینکه فعالیت در فضای مجازی محدودیتهای مکانی را رفع میکند گفت: نمایشگاه فیزیکی برای عزیزانی که در راه دور هستند، محدودیت داشت و با برگزاری نمایشگاه مجازی این مشکل به خوبی رفع شد و فرصت استفاده از نمایشگاه برای مردم همه کشور برقرار شد.
آماده برگزاری نمایشگاه مجازی قرآن هستیم/ نمایشگاه را به اتحادیه واگذار کنید
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآنی مردم نهاد با اعلام آمادگی برای برگزاری نمایشگاه مجازی قرآن گفت: درخواست میکنم که همانطور که برنامه جامع قرآن و فضای مجازی از سوی کمیسون تبلیغ و ترویج به اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت واگذار شد، آمادگی برگزاری نمایشگاه مجازی را هم داریم و همینجا درخواست میکنم برگزاری نمایشگاه مجازی را به اتحادیه واگذار کنند.
انجمشعاع ادامه داد: ما میتوانیم با استفاده از طرفیت نهادهای مردمی و با نظارت ارشاد و دیگر دستگاهها نمایشگاهی متناسب با جایگاه جامعه قرآنی کشور برگزار کنیم.
نمایشگاه قرآن در بحث حمایت از مؤسسات گامهای خوبی برداشت
وی با تقدیر از حمایت مسئولان نمایشگاه مجازی قرآن از مؤسسات قرآن نهاد گفت: نمایشگاه در بحث حمایت از مؤسسات گامهای خوبی برداشت اما محدودیتهای منابع و اعتبارات موجب شد بخشی از مؤسسات نتوانند به خوبی از آنچه عرضه شده استفاده کنند.
البته کار خوب آغاز شده اما دارای اشکالاتی هست که طبیعی است و امید است سالهای آینده رفع شود و با توجه با به اعتبارات محدود در مجموع کار قابل تحسین است و تشکر میکنم.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآنی مردم نهاد با اشاره به ضرورت تقویت اینترنت در مه نقاط کشور گفت: مهمترین مشکل نمایشگاه مجازی محدودیتهای اینترنتی برای مردم است، برخی از مردم فرصت رجوع به فضای مجازی را ندارند اما در مجموع کرونا به ما نشان داد که باید از ظرفیت فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم و به مناطقی که تحت پوشش نیستند هم رسیدگی شود.
ضرورت تقویت بعد بینالمللی نمایشگاه قرآن
وی از ضرورت مشارکت دادن دیگر کشورها در نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: امیدوارم سال آینده بعد بینالمللی نمایشگاه هم تقویت شود.
نمایشگاه فرصتی برای وفاق جهان اسلام است و باید از این فرصت استفاده شود.
انتهای پیام/