خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال افزایش ابتلا به کرونا در خراسان رضوی وجود دارد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 17 خرداد 1400 - 13:31
مشهد - دبیر کارگروه مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: احتمال افزایش تعداد مبتلایان به کرونا با بازگشت موج جدید بیماری در خراسان رضوی از اواخر خردادماه امسال وجود دارد.
كرونا،شيوع،شرقي،دانشگاه،هندي،بستري،موج

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر انجیدنی افزود: در حال حاضر در خصوص شیوع موج جدید کرونا در شهرهای جنوبی و شرقی کشور به علت گونه‌های جهش یافته هندی و آفریقایی از سوی وزارت بهداشت هشدار داده شده است.
وی اضافه کرد: اگرچه هم اکنون تعداد مبتلایان در سطح کشور رو به کاهش است اما شهرهای جنوبی و مناطق شرقی، شرایط ویژه ای را تجربه می‌کنند از این رو قرارگاه مرکزی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دلیل احتمال بازگشت دوباره بیماری همچنان حالت دفاعی و آماده باش خود را حفظ کرده است.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید -۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون ۶۶۰ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه بستری هستند.
انجیدنی افزود: خطر شیوع کرونا یا مدل هندی آن در مناطق شرقی از جمله خراسان رضوی وجود دارد بنابر این حفظ آماده باش، عدم کاهش تعداد تخت‌های بستری، ادامه اجرای طرح شهید سلیمانی و واکسیناسیون در این زمینه مورد تاکید است.
وی ادامه داد تشدید نظارت‌ها، تاکید بر اجرای دقیق پروتکل‌های درمان و ارجاع بیماران به بیمارستانها نقش به سزایی در کنترل بیماری در صورت شیوع موج جدید دارد.