توپ گرهگشایی از مشکلات "منظریه" شهرکرد در زمین مسئولان/ تامین اعتبار همچنان بزرگترین مشکل است
گروه استانها-منطقه منظریه که به عنوان یک شهرک جدیدالاحداث میتوان از آن نام برد مردمانش سالهاست چشم انتظار ایجاد زیرساختهای لازم هستند تا بتوانند یک زندگی راحت را تجربه کنند اما توپ باز شدن مشکلات هربار در زمین یکی از مسئولان میافتد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، یکی از راههای توزیع متناسب جمعیت و اشتغال در سطح کشور که با اهداف استراتژیک و به سبب محدودیتهای موجود در بحث منابع آب، خاک و انرژی در دهه 80 صورت گرفت بحث احداث شهرهای جدید بود.
این شهرها و شهرکهای جدید چند هدف را دنبال میکردند که ازجمله آنها میتوان به ساخت مسکن برای کارکنان سازمانها و اقشار کم درآمد، تعادل در بازار مسکن و همچنین اجرای کیفی برنامههای توسعه مسکن اشاره کرد که البته پس از روی کار آمدن دولت نهم و مطرحشدن بحث مسکن مهر در سال 86 برخی از این شهرهای جدید مانند منظریه برای رونق گرفتن و جذب جمعیت وارد آن شدند.
امروز منطقه جدیدالاحداث "منظریه" در شهرکرد را میتوان مرزی بین برخورداری و محرومیت دانست، منطقهای که به تناسب رشد جمعیت شهری در حاشیه شهر شکل گرفته و به تناسب موقعیت جغرافیای اقشار خاصی از افراد جامعه را در خود جای داده است و به این دلیل دارای شرایط مختص خود است و حالا تلاش برای ساماندهی آنها فقط در وعدهها خلاصه شده است.
ساکنان این منطقه خواهان ارتقا سطح کمی و کیفی خدمات شهری هستند، مدیران شهری خواستار نقش آفرینی جدیتر راه و شهرسازی و تحقق تعهدات آنان برای تحویل منظریه و راه شهرسازی فریاد بیپولی سر میدهند.
منطقه منظریه که به عنوان یک شهرک جدیدالاحداث میتوان از آن نام برد مردمانش سالهاست چشم انتظار ایجاد زیرساختهای لازم هستند تا بتوانند یک زندگی راحت را تجربه کنند اما توپ باز شدن مشکلات هربار در زمین یکی از مسئولان میافتد.
مسئولان راه و شهرسازی هنوز پای کار نیستند
بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد نیز در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد ، اظهارداشت: آمادهسازی بر اساس پرداخت هزینه و مبلغی است که در زمان اعطای پروانه، برابر با فهرست بهای پایه ابنیه در حوزه عمرانی محاسبه و به نسبت متراژ از مالکین اخذ میگردد که شهرداری تاکنون در اعطای پروانه هیچگونه هزینهای بابت آمادهسازی دریافت نکرده است.
وی افزود: با وجود مشکلات و موارد مختلف، شهرداری به دلیل پیشگیری از ایجاد معضلات اجتماعی و در راستای خدمترسانی به شهروندان و ساکنین مسکنهای مهر، مواردی ازجمله خدمات شهری و جمعآوری زباله، آتشنشانی و خدمات ایمنی، حمل و نقل عمومی و حتی در مواردی کاشت درخت و..
را با مصوبات شورای اسلامی شهر و فراتر از تکالیف قانونی به شهروندان ارائه کرده است.
شهردار شهرکرد خاطرنشان کرد: با پیگیریهای خوب مسئولین استانی ازجمله نماینده مردم شریف شهرستانهای شهرکرد، بن و سامان در مجلس و برگزاری نشست مشترک با مسئولین، همچنین جلسه ای که با وزیر محترم راه و شهرسازی برگزار گردید توافقاتی درخصوص تسریع در آمادهسازی و پرداخت بدهی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بهعنوان پیمانکار آمادهسازی از طرف اداره کل راه و شهرسازی در نظر گرفته شد که متاسفانه تاکنون به نتیجه لازم نرسیده است.
وی گفت: بهمنظور ایجاد فضاهای سبز و تفریحی که یک امر بسیار مهم است و هماکنون ساکنین به ویژه کودکان از نبود فضای سبز و فضای بازی کودکان در محله منظریه رنج میبرند، شهرداری برآورد هزینه و پیشنهادات خود را برای ایجاد چهار فضای سبز در محلات دارای سکنه، حدود یک سال است به اداره کل راه و شهرسازی ارائه و تاکید نموده که مجوز قانونی آن از سازمان ملی زمین و مسکن اخذ و 2 پلاک زمین در این خصوص برای شهرداری در نظر گرفته شود تا شهرداری بلافاصله و کمتر از یکسال فضاهای سبز و تفریحی را ایجاد نماید و متاسفانه این موضوع هم توسط اداره کل راه و شهرسازی پیگیری نشده و ابتر مانده است.
عبدالغنی ادامه داد: شهرداری آمادگی کامل خود را بهمنظور انجام توافقات و تحویل مسکنهای مهر اعلام میدارد و برابر قانون کارشناسی لازم انجام میپذیرد و به هیچ عنوان شهرداری مبلغی مازاد بر کارشناسی دقیق متراژ و حجم عملیات باقیمانده که وظیفه قانونی راه و شهرسازی است را مدنظر قرار نخواهد داد و کاملا علاقمند به همکاری و تعامل سازنده بهمنظور ارائه خدمات بهتر برای ساکنین محله منظریه میباشد.
آسفالت معابر منظریه نیازمند 40 میلیارد تومان اعتبار است
حسینعلی مقصودی، مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد ، اظهارداشت: در منطقه منظریه اقداماتی انجام شده است اما بخشی از جداول، مسیلها و آسفالت خیابانهای فرعی انجام نشده که پیگیر هستیم تا تأمین اعتبار شود.
وی با بیان اینکه اکیپ آسفالت در محله 32 منظریه مستقر شده و پیمانکار در حال انجام کار است، افزود: در راستای آسفالت سایر معابر و خیابانهای فرعی این منطقه 40 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در صورت تأمین اعتبار از سوی سازمان ملی زمین و مسکن، اقدامات لازم انجام میشود.
مقصودی ادامه داد: در حال پیگیری و رایزنی هستیم که بخشی از خدمات در منظریه را به شهرداری واگذار کنیم چراکه در نهایت شهرداری تحویل گیرنده است.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: با شهرداری تعامل خواهیم کرد تا مشکلات مردم منظریه هرچه سریعتر رفع شود.
انتهای پیام/7540/ی