خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«کامبک» رویایی قهرمان در کره‌جنوبی

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 16:04
تیم کاشیما آنتلرز ژاپن، مدافع عنوان قهرمانی به پیروزی غیرمنتظره‌ای در کره‌جنوبی دست یافت.
تيم،كاشيما،گروه،سئونگنام،آنتلرز

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در نخستین بازی از هفته سوم گروه E لیگ قهرمانان آسیا امروز (سه‌شنبه) تیم سئونگنام کره‌جنوبی با نتیجه 3 بر 2 از کاشیما آنتلرز ژاپن شکست خورد.
ابتدا اینوکایی، مدافع کاشیما آنتلرز در دقیقه 56 به اشتباه دروازه خودی را باز کرد و جوردن موتچ نیز در دقیقه 72 زننده گل دوم تیم سئونگنام کره‌جنوبی بود.
این گل‌ها پایان کار نبود و تیم کاشیما آنتلرز ژاپن توسط سونگ (75 - بازیکن حریف)، کاناموری (1+90) و سرجیو (3+90) 3 گل زد و پیروز شد.
تیم سئونگنام با این شکست خانگی و اندوخته 2 امتیازی در رده سوم جدول رده‌بندی گروه E لیگ قهرمانان آسیا قرار گرفت.
تیم کاشیما آنتلرژ ژاپن نیز با 7 امتیاز صدرنشین است.
در دومین بازی امروز این گروه تیم‌های شانگدونگ لوننگ چین و جوهور دارالتعظیم مالزی به مصاف هم می‌روند.
از ساعت 20 امشب نیز تیم پرسپولیس در بازی هفته سوم گروه D لیگ قهرمانان آسیا در دوحه رو در روی الاهلی عربستان قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/