خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیلاب به تأسیسات حوزه آب 500 میلیارد تومان خسارت زد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 15:58
معاون شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: سیلاب 350 میلیارد تومان به تأسیسات حوزه آب شهری و بیش از 150 میلیارد تومان به تأسیسات آب روستایی خسارت وارد کرد.
حوزه،گياهي،سيل،روستا،فاضلاب،خسارت،تأمين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، رضا گیاهی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سیل روز پنجم 158 روستا آسیب دید که طی سه روز، مشکل همه آن‌ها حل شد اما در سیل بعدی 796 روستا دچار خسارت شد که تا شامگاه گذشته تعداد آن‌ها به 29 عدد رسید.
وی افزود: از مجموع روستاهایی که دچار خسارت شدند مشکل 97 درصد آن‌ها حل شد اما سه درصد با جمعیت 9 هزار نفر هنوز محروم هستند.
معاون منابع انسانی و بهبود شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور عنوان کرد: از 21 شرکت آب و فاضلاب کمک گرفتیم و 500 متر لوله هم به‌عنوان پایه زیر پل‌ها به حوزه راه کمک کردیم.
وی بیان کرد: در حال حاضر 350 میلیارد تومان در حوزه شهری و بیش از 150 میلیارد تومان هم در حوزه روستایی آسیب دیدیم که البته ازلحاظ تأمین اعتبار مشکلی نداریم.
گیاهی تصریح کرد: نگرانی ما این است که آن دسته از زیرساخت‌هایی که به توجه جدی و ارسال اعتبارات خاص نیاز دارند از کمیسیون عمران درخواست داریم که به مسائل مالی و تأمین بودجه آینده این استان توجه کافی داشته باشند.
انتهای پیام/ش