خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت 4000 میلیاردی سیل به خوزستان/ تشریح اقدامات مقابله با آن

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 15:40
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: به دلیل سیلاب در استان خوزستان و طبق برآوردهای انجام شده تاکنون 40 هزار میلیارد ریال خسارت به بخش‌های مختلف خوزستان وارد شده است.
خوزستان،سيلاب،درصد،اقدامات،كانال،خسارت،مديركل،مقابله،بحران

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: به دلیل سیلاب در استان خوزستان و طبق برآوردهای انجام شده تاکنون 40 هزار میلیارد ریال خسارت به بخش‌های مختلف خوزستان وارد شده است.
خسارت 4000 میلیاردی سیل به خوزستان/ تشریح اقدامات مقابله با آن
کیامرث حاجی زاده مدیرکل مدیریت بحران خوزستان عصر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به دلیل سیلاب در استان خوزستان و طبق برآوردهای انجام شده تاکنون 40 هزار میلیارد ریال خسارت به بخش‌های مختلف خوزستان شامل بخش‌های کشاورزی، مسکن شهری و روستایی، عشایر، راه‌های ارتباطی، معابر شهری، برق، گاز، ماشین‌آلات و تأسیسات زیربنایی وارد شده است.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به وسعت سیل در خوزستان، عنوان کرد: اقدامات مختلفی تاکنون برای مقابله با سیلاب انجام شده است که بازگشایی 13 انشعاب از خروجی‌های کرخه به سمت تالاب هورالعظیم به منظور تسریع در خروج سیلاب یکی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده است.
وی افزود: احیاء کانال بحره در پایین‌دست اهواز به منظور انتقال بخشی از سیلاب به تالاب شادگان و کاهش سیلاب ورودی به دارخوین، خرمشهر و شناسایی 513 نقطه بحرانی و ترمیم و استحکام‌بخشی سیل‌بندها با کمک بخش‌های دولتی و خصوصی، پایداری آب غدیر و کانال پای‌پل و احیاء کانال سلمان با توجه به کدورت رودخانه در هنگام سیلاب از جمله اقدامات مهم برای مقابله با این پدیده بوده است.
حاجی زاده با اشاره به بارش‌های مناسب در سطح خوزستان، اظهار کرد: میزان آورد سدهای استان در سال آبی جاری نسبت به سال قبل 350درصد و نسبت به بلندمدت 65 درصد افزایش داشته است و مجموع کل ظرفیت سدها را 22 میلیارد مترمکعب است که حدود 97 درصد مخازن این سدها در حال حاضر پرشده است.
وی افزود: میانگین بارش از ابتدای سال آبی تاکنون حدود 500 میلی‌متر بوده که نسبت به سال قبل 275 درصد و نسبت به بلندمدت 70 درصد رشد داشته است.
انتهای پیام/72065/م