خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحصیص ۳۰۰ میلیارد تومان برای بیمه منازل مددجویان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 16 خرداد 1400 - 10:47
بجنورد- عضو کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به اهمیت رسیدگی به محرومان و مددجویان، گفت: امسال ۳۰۰ میلیارد تومان از بودجه کل کشور برای بیمه حوادث تمامی منازل مددجویان اختصاص یافته است.
پرداخت،مددجويان،بودجه،عنوان،محرومان،توماني،دام،سبك

سید محمد پاکمهر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امسال ۳۰۰ میلیارد تومان از بودجه کل کشور برای بیمه حوادث تمامی منازل مددجویان اختصاص یافته است.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به معافیت مددجویان از پرداخت هزینه‌های انشعابات گفت: درصورتی‌که مددجویان الگوی مصرف در بحث مصرف انرژی را رعایت کنند از پرداخت هزینه‌های قبوض معاف می‌شوند.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی بیان داشت: امسال برای درمان ناباروری هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه پیش بینی شده است که بخشی از آن به کمیته امداد اختصاص می‌یابد.
وی پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰۰ میلیون تومانی و ارائه کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی را امری مهم در تسریع مقاوم سازی مسکن مناطق روستایی برشمرد.
پاکمهر در ادامه از اشتغال به دام سبک به عنوان راهبردی اقتصادی در توانمند سازی محرومان نام برد و تصریح کرد: خشکسالی و افزایش قیمت نهاده‌های دامی به عنوان چالش‌های پیش روی دامداری استان شناخته می‌شود.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی بیان داشت: اشتغالزایی دام سبک باید به عنوان یک اصل مورد توجه قرار بگیرد.
وی در انتها با بیان اینکه بزرگترین رسالت امروز توانمندسازی خانواده و فرزندان محرومان از طریق اشتغال است، گفت: باید چالش‌های پیش روی کار آفرینان شناسایی و در جهت پرداخت تسهیلات تکمیلی اقدام شود.