خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهار آتش‌سوزی کارخانه فولاد زرند +فیلم

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 16 خرداد 1400 - 09:42
فرماندار زرند گفت: در حادثه کارخانه فولاد زرند ایرانیان، سر ریز شدن مواد مذاب باعث آتش‌سوزی شده است، خوشبختانه حادثه هیچگونه خسارت جانی در بر نداشته است.
حادثه،كوره،كارخانه،مذاب

به گزارش مشرق، ساعتی قبل حادثه آتش‌سوزی همراه با صدای انفجار تقریبا شدیدی در کارخانه فولاد زرند ایرانیان رخ داد.
علی صادق‌زاده فرماندار زرند، اظهار کرد: در حادثه این کارخانه سر ریز شدن مواد مذاب باعث آتش‌سوزی شده است، خوشبختانه حادثه این واحد تولیدی خسارت جانی در بر نداشته و هم‌اکنون اتش مهار شده و خساراتی به کابل‌های اطراف محوطه کوره وارد شده است.
وی بیان کرد: سرریز یکباره حجم مواد مذاب در کوره بلند فولادسازی باعث به‌وجود آمدن آتش و دود شده و انفجاری در محل کوره و یا قسمت‌های دیگر این کارخانه رخ نداده است.
صادق‌زاده گفت: برای جلوگیری از حوادث احتمالی، گروه‌های نیروهای آتش‌نشانی و اورژانس در محل حادثه حاضر هستند و اطلاعات دقیق‌تر در خصوص این حادثه متعاقبا اعلام می‌شود.
دانلود