مراجعه ۵۰ هزار نفر به بیمارستان های خراسان جنوبی در ایام نوروز
بیرجند- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: ۵۰ هزار و ۷۴۴ نفر در ایام طرح سلامت نوروزی به بیمارستانهای سطح استان مراجعه داشتهاند.

به گزارش خبرنگار مهر، جلال احمدی ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: طرح سلامت نوروزی در حوزه درمان از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا ۲۰ فروردین ماه سال جاری در تمامی بیمارستانهای سطح استان انجام شده است.
وی با بیان اینکه کارگروه سلامت، بهداشت و محیط زیست در استان فعال شده است، افزود: در طی ایام نوروزی از تمامی بیمارستانهای سطح استان بازدید شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه پنجم فرودین ماه به دنبال اخطار هواشناسی آماده باش در خصوص مقابله با سیلاب انجام شده است، گفت: در مجموع ۵۰ هزار و ۷۴۴ نفر در ایام طرح سلامت نوروزی به بیمارستانهای سطح استان مراجعه داشتهاند.
وی با بیان اینکه از مجموع مراجعین تعداد ۴۳ هزار و ۲۷۰ نفر درمان سرپایی و هفت هزار و ۴۷۴ نفر بستری شدهاند، عنوان کرد: علی رغم اینکه تنها ۶۵ تخت آی سی یو در سطح استان فعال است اما در این ایام ۴۶۲ نفر در آی سی یو و مراقبتهای ویژه بستری شدهاند.
احمدی با اشاره به اینکه در این ایام همچنین ۶۳۷ عمل جراحی اورژانس و ۸۸۹ عمل جراحی غیر اورژانسی انجام شده است، بیان کرد: در این ایام همچنین دو هزار و ۴۲۴ نفر مراجعه کننده در حوزه تروما بودهاند که از این تعداد یک هزار و ۷۰ نفر مربوط به تصادفات بوده است.