خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتمر: نقش ایران در تقویت اجماع منطقه‌ برای صلح افغانستان مهم است

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل، بین‌الملل | شنبه، 15 خرداد 1400 - 12:30
وزیر خارجه افغانستان در دیدار سفیر کشورمان ضمن اشاره به جایگاه ایران در سیاست خارجی افغانستان، نقش این کشور را در تقویت اجماع منطقه‌ای برای صلح افغانستان مهم و ارزنده خواند.
افغانستان،ايران،تقويت،صلح،سفير

وزیر خارجه افغانستان در دیدار سفیر کشورمان ضمن اشاره به جایگاه ایران در سیاست خارجی افغانستان، نقش این کشور را در تقویت اجماع منطقه‌ای برای صلح افغانستان مهم و ارزنده خواند.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «بهادر امینیان» سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل با «محمد حنیف اتمر» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان، دیدار و گفت‌وگو کرد.
اتمر، ضمن اشاره به جایگاه ایران در سیاست خارجی افغانستان، نقش این کشور را در تقویت اجماع منطقه‌ای برای صلح افغانستان مهم و ارزنده خواند.
امینیان با اشاره به روابط دیرینه تاریخی و فرهنگی میان افغانستان و ایران، بر تداوم حمایت و همکاری‌های ایران با افغانستان در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه مذاکرات صلح که منجر به صلح و ثبات دایمی در افغانستان گردد، تاکید کرد.
وزیر امور خارجه افغانستان و سفیر ایران همچنین در مورد تقویت روابط دوجانبه و چندجانبه در عرصه‌های تقویت تجارت، سرمایه‌گذاری و زیربنا در چارچوب میکانیسم‌های موجود، برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی و نهایی‌سازی سند جامع همکاری‌ها بحث و تبادل نظر کردند.
انتهای پیام/ ر