ضرورت ایجاد زیرساخت ها برای پیشگیری از بروز حوادث ناگوار در همدان
همدان - رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر همدان بر ضرورت ایجاد زیرساخت ها برای پیشگیری از بروز حوادث ناگوار در همدان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر کاوسی امید پیش از ظهر سه شنبه در نخستین جلسه کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر همدان در سال جاری با تبریک سال جدید و ایام شعبانیه و میلاد با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار اظهار کرد: امام حسین (ع) پاسدار اسلام ناب بود که نامگذاری سالروز تولد سالار شهیدان به نام روز پاسدار در نظر گرفته شده و دارای مفهوم بلند و عمیقی است که اندیشه ژرف و تابناکی را در تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دنبال دارد.
کاوسی امید با بیان اینکه سپاه پاسداران نهادی در جهت پاسداری از اهداف و آرمانهای والای انقلاب اسلامی است، اضافه کرد: عمل بسیار احمقانه رئیسجمهور آمریکا در قرار دادن سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در زمره گروه تروریستی نشان از عصبانیت ترامپ و دست نشاندههایش از عملکرد خوب سپاه در منطقه غرب آسیا دارد و ما این عمل وقیحانه را محکوم میکنیم.
وی در ادامه به بارندگیهای اخیر و بحران سیل و سیلاب اشاره کرد و یادآور شد: همدان در امر مقابله با بحران به خوبی عمل کرد و توانست موضوع را مدیریت کند و بحران و گرفتاریهایی که در استانهای دیگر به وجود آمد به دلیل عدم مدیریت و عدم پیش بینیهای مناسب حوادث بود که باید با آینده نگری آن را حل و فصل کرد تا در آینده شاهد اتفاقات تأسف باری نباشیم.
رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر همدان همچنین به نامگذاری سال ۹۸ به عنوان رونق تولید اشاره کرد و گفت: تدابیر مقام معظم رهبری در نامگذاری سالها بسیار به جا و شایسته است که امسال نیز رونق تولید در ادامه نامگذاری سالهای گذشته صورت گرفته و ما نیز در کمیسیونهای مختلف شورا در راستای تحقق این شعار گام برمی داریم.
وی همچنین با اشاره به اینکه اعضای شورا به عنوان نمایندگان مردم در پارلمان محلی مطالبهگری مردم را مد نظر دارند، افزود: تمامی سعی ما بر این است تا حداکثر امکان صرفه جویی هزینهها را در شهرداری داشته باشیم و از محل این صرفه جویی در جهت رونق تولید گامهای مؤثری را برداریم.
وی اشاره به اینکه در بحث درآمدهای پایدار و مستمر حرکتهای خوبی در شهرداری صورت گرفته است، افزود: در این راستا هدف این است تا بودجه سال ۹۸ در بحث درآمدی و هزینهای محقق شود.