خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست محمود کریمی برای کمک به سیل‌زدگان/ جمع‌آوری ۵۰ میلیون تومان در چندساعت+فیلم

فارس | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 14:23
محمود کریمی مداح اهل‌بیت(ع) شب گذشته در ابتدای مراسم جشن میلاد امام حسین(ع) از تمامی علاقه‌مندان اهل‌بیت(ع) درخواست کرد تا به کمک سیل‌زدگان کشور بشتابند.
هيأت،شب،كمك،العباس،مداح،كريمي،محمود

حسین پنجه شاهی، مدیر امامزاده علی‌اکبر چیذر و از مسئولین هیأت رایه العباس(ع) در گفتگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس با اشاره به فعالیت‌ها و تلاش‌های این هیأت برای کمک‌رسانی به سیل‌زدگان شمال کشور اظهارداشت: برنامه‌ریزی‌های این هیأت برای آن شد تا با تمام قوا برای خدمت‌رسانی و کمک به سیل‌زدگان استان‌های کشور وارد شویم و تأکید محمود کریمی مداح این هیأت نیز بر آن بود تا با تمام قوا و تلاش در این عرصه اهالی هیأت ورود داشته باشند.
وی با بیان اینکه هیأت رایه العباس در ایام اربعین حسین، یک موکب بزرگ در مرز مهران برپا می‌کرد، افزود: تمامی امکانات و لوازم این هیأت با تصمیم اخذشده به شهرستان پل‌دختر ارسال شد و بناست از فردا روزانه ۳ هزار پرس غذا برای مردم سیل‌زده طبخ کند.
پنجه شاهی با اشاره به اینکه شب گذشته و در مراسم شب میلاد امام حسین(ع) محمود کریمی، مداح هیأت از تمامی علاقه‌مندان به اهل‌بیت(ع) خاست تا به کمک مردم سیل‌زده بشتابند، تصریح کرد: پس‌ازاین درخواست، خیل عظیم مشتاقان برای پرداخت کمک در برابر خیمه‌های کمک‌رسانی هیأت جمع شدند و درمجموع بیش از ۵۰ میلیون تومان جمع‌آوری شد و ان شاء الله در شب‌های آتی مراسم هیأت نیز مجدداً این روند کمک‌رسانی ادامه خواهد داشت.
مدیر امامزاده علی‌اکبر چیذر گفت: بنا داریم ظرفیت و توان پخت غذا در موکب هیأت را افزایش دهیم لذا شب گذشته ۷۰ هزار ظرف یک‌بارمصرف خریداری شد و به پل‌دختر ارسال شد.
در ادامه فیلم، سخنرانی محمود کریمی، مداح اهل‌بیت(ع) در مراسم شب گذشته هیأت رایه العباس پیرامون کمک به سیل‌زدگان را به مشاهده می‌کنید:
پایان پیام/