خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراف جهاد کشاورزی به انحراف قیمتی خوراک دام وارداتی با ارز 4200 تومانی+سند

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 14:14
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به انحراف بوجود آمده در قیمت کنجاله سویا نسبت به قیمت‌های مصوب، مقرر شده است توزیع این محصول در شبکه تعریف شده و طبق دستورالعمل وزیر جهاد کشاورزی صورت گیرد.
معاونت،كشاورزي،ترخيص،سويا،گمرك،جهاد،ارائه،كنجاله،ارسال

علی اکبر مهر فرد معاون وزیر جهاد کشاورزی با ارسال نامه‌ای به میراشرفی رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران نوشت: با توجه به انحراف بوجود آمده در قیمت کنجاله سویا نسبت به قیمت‌های مصوب، مقرر گردیده است توزیع در شبکه تعریف شده و طبق دستورالعمل وزیر جهاد کشاورزی صورت پذیرد؛ لذا خواهشمند است دستور فرمایید هرگونه ترخیص کنجاله سویا و دانه سویا منوط به ارائه تاییدیه از سوی این معاونت گردد و بدون ارائه موافقت از این معاونت، ترخیص کالاهای فوق مجاز نخواهد بود.
بنابراین گزارش، علی وکیلی سرپرست مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز با ارسال نامه‌ای به ناظران، مدیران کل گمرک نوشت: پیرو نامه معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر الزام به ارائه تاییدیه در ترخیص کنجاله و دانه سویا از معاونت موصوف ارسال می‌گردد.
با توجه به تاکید در قسمت اخیر نامه، پیوستی مبنی بر غیرمجاز بودن ترخیص کالاهای یاد شده بدون ارائه موافقت از آن معاونت خواهشمند است دستور فرمایید دقت لازم معمول نمایند.
شایان ذکر است مسئولیت حسن اجرای بخشنامه برعهده بالاترین مقام اجرایی گمرک می‌باشد.
بنابراین گزارش، واردات نهاده های مورد نیاز برای خوراک دام، طیور و آبزیان شامل ارز 4200 تومانی است، اما این محصولات به قیمت بالاتری به دست مصرف کنندگان (تولید کنندگان) میرسد؛ به همین منظور محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی دستور العملی برای شبکه توزیع این محصولات یارانهای تعریف کرده تادر شبکه مصرف مورد نظر قرار گیرد.
انتهای پیام/