خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عدم رعایت بهداشت شایع‌ترین مشکل رستوران‌های همدان است

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 13:22
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ابن سینا همدان گفت: عدم رعایت بهداشت فردی و نگهداری نادرست مواد غذایی؛ شایع‌ترین مشکل رستوران‌های متخلف همدان است.
همدان،بهداشتي،غذايي،مواد،رفعتي،پلمب،بازرسي،محيط

دکتر لیدا رفعتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: رستورانها و تهیه غذاها جزو اماکن حساسی هستند که مورد بازرسی و نظارت مستمر ماموران بهداشتی قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه همه اماکن تهیه و توزیع غذا حداقل ماهی یک بار بازرسی می‌شوند، ابراز کرد: این نظارت ها در طرح نوروزی که از 20 اسفند شروع شده و تا 20 فروردین هم ادامه دارد، شدت گرفته و به ماهی سه مرتبه بازرسی هم رسیده است.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ابن سینا همدان افزود: در بازرسی‌های طرح نوروزی 3 رستوران بزرگ و معروف همدان به علت نواقص بهداشتی پلمب شد.
رفعتی تصریح کرد: مهم ترین علت پلمب این مراکز، عدم رعایت بهداشت فردی و نگهداری نامناسب از مواد غذایی بود.
متاسفانه بیشتر رستوران‌ها مواد غذایی با کیفیتی خریداری می‌کنند اما روش درست نگهداری از آن را نمی‌دانند.
وی ابراز کرد: رستوران‌های پلمب شده همدان تا زمانی که نواقص واحد خود را برطرف نکنند به هیچ عنوان اجازه فعالیت ندارند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ابن سینا همدان اضافه کرد: رستوران‌های بزرگ، تالارها و هتل‌ها ملزم به بکارگیری یک مامور بهداشت محیط و حرفه‌ای هستند تا آموزش‌های لازم را در اختیار آنان قرار دهد.
رفعتی از کشف و معدوم سازی 25 تن مواد غذایی غیر قابل مصرف در ایام نوروز خبر داد و اظهار داشت: این میزان مواد غذایی شامل انواع سوسیس، کالباس، گوشت و غیره بوده است.
انتهای پیام/ ت