عدم رعایت بهداشت شایعترین مشکل رستورانهای همدان است
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ابن سینا همدان گفت: عدم رعایت بهداشت فردی و نگهداری نادرست مواد غذایی؛ شایعترین مشکل رستورانهای متخلف همدان است.

دکتر لیدا رفعتی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: رستورانها و تهیه غذاها جزو اماکن حساسی هستند که مورد بازرسی و نظارت مستمر ماموران بهداشتی قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه همه اماکن تهیه و توزیع غذا حداقل ماهی یک بار بازرسی میشوند، ابراز کرد: این نظارت ها در طرح نوروزی که از 20 اسفند شروع شده و تا 20 فروردین هم ادامه دارد، شدت گرفته و به ماهی سه مرتبه بازرسی هم رسیده است.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ابن سینا همدان افزود: در بازرسیهای طرح نوروزی 3 رستوران بزرگ و معروف همدان به علت نواقص بهداشتی پلمب شد.
رفعتی تصریح کرد: مهم ترین علت پلمب این مراکز، عدم رعایت بهداشت فردی و نگهداری نامناسب از مواد غذایی بود.
متاسفانه بیشتر رستورانها مواد غذایی با کیفیتی خریداری میکنند اما روش درست نگهداری از آن را نمیدانند.
وی ابراز کرد: رستورانهای پلمب شده همدان تا زمانی که نواقص واحد خود را برطرف نکنند به هیچ عنوان اجازه فعالیت ندارند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ابن سینا همدان اضافه کرد: رستورانهای بزرگ، تالارها و هتلها ملزم به بکارگیری یک مامور بهداشت محیط و حرفهای هستند تا آموزشهای لازم را در اختیار آنان قرار دهد.
رفعتی از کشف و معدوم سازی 25 تن مواد غذایی غیر قابل مصرف در ایام نوروز خبر داد و اظهار داشت: این میزان مواد غذایی شامل انواع سوسیس، کالباس، گوشت و غیره بوده است.
انتهای پیام/ ت