خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی یک دانشگاه به ریاست جمهوری برای بررسی علمی سیل

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 13:03
مدیر گروه آبخیزداری دانشگاه تربیت مدرس گفت: این دانشگاه آمادگی دارد تا در ۴ محور اصلی درخصوص بروز سیل فعالیت پژوهشی انجام دهد که این موضوع به ریاست جمهوری اعلام می شود.
دانشگاه،سيلاب،مدرس،تربيت،آمادگي

حمیدرضا صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه تربیت مدرس آمادگی خود را برای بررسی ۴ محور علل وقوع تشدید سیلاب، رفتار شناسی سیلاب، مشکلات و مسائل حین و بعد از سیلاب و تبیین مدیریت جامع و ساز و کار بهره برداری بهینه از منابع آب اعلام می‌کند.
وی افزود: با توجه به اینکه دانشگاه توانایی فعالیت تحقیقاتی و پژوهشی در خصوص وقوع سیلاب را دارد بنابراین آمادگی خود را برای فعالیت در این حوزه‌ها به ریاست جمهوری و شورای عالی آب اعلام می‌کند.
مدیر گروه آبخیزداری دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: پیش از این نیز دانشگاه تربیت مدرس آمادگی خود را برای بررسی علل وقوع سیل در کشور را به صورت رسمی اعلام کرده بود اما تاکنون نهاد و یا ارگان ذی ربط در این زمینه به دانشگاه مراجعه نکرده است.
صادقی اظهار داشت: دانشگاه تربیت مدرس با همکاری دیگر نهادها قادر خواهد بود تا در خصوص سیل‌های اخیر در کشور فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی انجام دهد.