خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراجعه ۲۸ هزار بیمار سرپایی به مراکز تامین اجتماعی کرمانشاه

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 12:42
کرمانشاه_مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: در ایام نوروز ۲۸ هزار نفر به صورت سرپایی به مراکز تامین اجتماعی مراجعه کردند.
كرمانشاه،ارائه،بيمارستان،نفر،سرپايي،حجتي،معصومه

میثم حجتی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: از بیست و نهم اسفند تا هفدهم فروردین ۲۸ هزار نفر به صورت سرپایی به مراکز درمانی تأمین اجتماعی مراجعه کردند همچنین طی این مدت ۵۰۰ نفر نیز بستری شدند.
وی گفت: دو مرکز بیمارستانی در بیمارستان شهدا و حضرت معصومه و دو مرکز درمانگاهی یک و دو شهرستان کرمانشاه به صورت شبانه روزی به بیماران خدمات رسانی کردند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه افزود: همچنین در سه درمانگاه اسلام آباد غرب، بیستون و سنقر در شیفت صبح به بیماران خدمات ارائه شد.
وی خدمات ارائه شده را شامل جراحی، احیای قلبی-ریوی، درمان سرپایی و سایر خدمات دانست.
حجتی پور از آمادگی کامل در روزهای بحرانی کرمانشاه در پی وقوع سیلاب خبر داد و گفت: تمام مراکز ارائه دهنده خدمات در شهرستان کرمانشاه به طور روزانه مورد بازدید بازرسان قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال احتمال قطع شدن راه ارتباطی مردم به ویژه مادران باردار به بیمارستان حضرت معصومه در روزهای سیلابی و طغیان رودخانه قره سو، یک تیم جراح زنان به همراه دو نفر ماما در بیمارستان شهدا مستقر شد تا نسبت به ارائه خدمات اورژانسی اقدام شود که خوشبختانه مشکلی حادث نشد.