خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد نقدینگی در بازار نشر با اجرای طرح‌های فصلی فروش کتاب

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 17:03
سیاوشی گفت: اجرای طرح‌های فصلی فروش کتاب با توزیع یارانه از طریق کتابفروشی‌ها نوعی نقدینگی در بازار نشر ایجاد می‌کند.
كتاب،فروش،اجراي،فصلي،كتابفروشي،مخاطبان

محمد سیاوشی مدیر کتابفروشی «شهر کتاب ملایر» در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره در طرح‌های فصلی فروش کتاب و اثرگذاری آن در بازار نشر گفت: اجرای طرح‌های فصلی فروش کتاب از جمله طرح‌هایی است که در کار کتابفروشی‌ها و ناشران تاثیر گذاشته است؛ از این رو می‌توان آن را طرحی مثبت قلمداد کرد.
آن هم با توجه به تعطیلی‌های مقطعی که به دلیل شیوع بیماری کرونا برای بسیاری از مشاغل از جمله کتابفروشی‌ها وجود داشت.
اجرای این طرح‌ها که به وسیله آن یارانه کتاب از طریق کتابفروشی‌ها میان مخاطبان آن توزیع می‌شود، نوعی نقدینگی در بازار نشر ایجاد می‌کند.
بیشتربخوانید
وی افزود: اگر پس از هر مقطعی که بنابر ضرورت با تعطیلی کتابفروشی‌ها روبه رو شدیم، طرح‌های فصلی فروش کتاب از جمله بهارانه کتاب اجرا شود، رکود اقتصادی حاصل از آن جبران می‌شود.
مدیر کتابفروشی «شهرکتاب ملایر» با اشاره به مناسب بودن طرح‌های فروش کتاب برای مخاطب اظهار کرد: طرح‌های فصلی فروش کتاب عاملی است که باعث می‌شود مردم به سمت کتاب و کتابفروشی بیایند.
به عبارت دیگر مخاطبان کتاب از اجرای چنین طرح‌هایی زیاد استقبال می‌کنند.
آن‌ها از طریق تماس تلفنی، شبکه‌های اجتماعی حتی با حضور در کتابفروشی‌ها از زمان برگزاری طرح، میزان یارانه و تخفیفی که به آن‌ها داده می‌شود، می‌پرسند.
این طرح جایگاه خود را میان مردم پیدا کرده است.
مخاطبان کتاب منتظر اجرای آن هستند و کتاب‌های مورد نیازشان را در زمان اجرای آن تهیه می‌کنند.
انتهای پیام/