خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست کمیسیون مشترک برجام شامگاه امروز در وین برگزار می‌شود

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 13:53
نشست کمیسیون مشترک برجام روز چهارشنبه در گرند هتل وین، پایتخت اتریش برگزار خواهد شد و پس از آن هیات‌های شرکت‌کننده در مذاکرات برای مشورت به پایتخت‌ها بازمی‌گردند.
وين،ايران،عراقچي،گرند،مشورت

نشست کمیسیون مشترک برجام روز چهارشنبه در گرند هتل وین، پایتخت اتریش برگزار خواهد شد و پس از آن هیات‌های شرکت‌کننده در مذاکرات برای مشورت به پایتخت‌ها بازمی‌گردند.
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، کانال اطلاع‌رسانی «سیدعباس عراقچی»، مذاکره‌کننده ارشد ایران در مذاکرات وین اعلام کرد، نشست کمیسیون مشترک برجام شامگاه امروز (چهارشنبه) به‌وقت ایران با حضور نمایندگان ایران و گروه ۱+۴ (چین، فرانسه، آلمان، روسیه، انگلیس) در «گرند هتل وین» برگزار می‌شود.
ریاست هیأت ایرانی را در این جلسه «سید عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه کشورمان بر عهده خواهد داشت و ریاست نشست بر عهده «انریکه مورا» معاون دبیر کل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا خواهد بود.
قرار است بعد از پایان این نشست؛ هیات‌های شرکت کننده برای مشورت های بیشتر راهی پایتخت های خود شوند.
انتهای پیام/