خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد اولین مرکز نوآوری، توسعه و تجاری‌سازی فناوری در دانشگاه پیام‌نور

فارس | دانش و فناوری | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 12:21
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه پيام نور از راه اندازی اولین مرکز نوآوری، توسعه و تجاری‌سازی فناوری در سال 1398 خبر داد.<br/>
فناوري،معاونت،پژوهش،دانشگاه،1398

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه پیام نور ، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور از راه اندازی اولین مرکز نوآوری، توسعه و تجاری‌سازی فناوری در سال 1398 خبر داد.
محمد علی کریمی گفت : با دریافت مجوز از معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای اولین بار این مرکز در دانشگاه پیام‌نور در سال 1398 تاسیس خواهد شد.
وی یکی دیگر از برنامه های مهم حوزه معاونت پژوهشی در سال 98 را تمرکز بر روی تسهیل، تسریع و شکل گیری مراکز رشد توسعه و فناوری دانست و افزود: تاکنون اقدامات موثری در این زمینه صورت گرفته و به زودی مجموعه هسته های دانش بنیان و فناور در کنار مراکز نوآوری استانها ، گسترش می یابند.
وی افزود: تمرکز بر روی کیفی گرایی پژوهش های مرسوم ، بنیادی و کاربردی رویکرد دیگر معاونت پژوهشی در سال آینده است.
انتهای پیام/