خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویدئو / نخستین انقلاب در تاریخ بشر از این نقطه آغاز شد

ایسنا | برگزیده، فرهنگی و هنری، استان‌ها، چند‌رسانه‌ای | چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 13:11
غار «هوتو» در نزدیکی بهشهر مازندران را به‌واسطه طی شدن دوره گذار از غارنشینی به یکجانشینی، نخستین نقطه‌ای می‌دانند که انسان انقلاب کرده است؛ انقلابی در زندگی روزمره خود. این غار تاریخی که کاوش‌هایش از ۷۰ سال قبل با فرضیه احتمال حضور نئاندرتال‌ها توسط یک باستان‌شناس آمریکایی آغاز شده بود، اکنون حدود ۷۰ روز است که توسط نخستین باستان‌شناس ایرانی کاوش می‌شود.
غار،كاوش،دست،روز،ايمانيان

غار «هوتو» در نزدیکی بهشهر مازندران را به‌واسطه طی شدن دوره گذار از غارنشینی به یکجانشینی، نخستین نقطه‌ای می‌دانند که انسان انقلاب کرده است؛ انقلابی در زندگی روزمره خود.
این غار تاریخی که کاوش‌هایش از ۷۰ سال قبل با فرضیه احتمال حضور نئاندرتال‌ها توسط یک باستان‌شناس آمریکایی آغاز شده بود، اکنون حدود ۷۰ روز است که توسط نخستین باستان‌شناس ایرانی کاوش می‌شود.
خبرنگار: سمیه ایمانیان / تصویربردار و تدوینگر : اسماعیل گلرخ
حسن فاضلی نشلی - استاد باستان‌شناسی دانشگاه تهران و تیم کاوشش بعد از نتایج مهمی که در طول چند هفته گذشته از لایه‌های باستانی این غار به دست آورده بودند، اکنون با دو تدفین کودک مواجه شده‌اند که قدمت لایه‌ای که تدفین‌ها به دست آمده‌اند را به حدود بیش از ۱۲ هزار سال قبل برمی‌گرداند.
آن‌ها نخستین کشف را به دلیل آثاری که در حین کاوش به دست آورده‌اند، «نخستین ردپای مهر مادری» نامگذاری کردند.
با این تدفین‌ها اکنون معتقدند که فصل نخست کاوش دست‌کم نیاز به ۱۰ روز بررسی دیگر دارد.