سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متخلفان انتخاباتی در زنجان ۱۳۰ تذکر دریافت کردند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 12:53
رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت: متخلفان انتخاباتی در زنجان ۱۳۰ تذکر دریافت کردند.
انتخابات،استان،زنجان،سالم،نهاد،جايگاه،نظارت،امام،ناظران،تخلف ...

ایسنا/زنجان رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت: متخلفان انتخاباتی در زنجان ۱۳۰ تذکر دریافت کردند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی دادگستری‌کل استان زنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی‌نیارکی صبح امروز (۱۲ خردادماه) در همایش هیئت نظارت بر انتخابات شورای نگهبان استان زنجان، اظهار کرد: در آستانه ۱۴ خردادماه سالگرد رحلت امام خمینی (ره) قرار داریم و این انقلاب هرچه دارد به برکت امام راحل و خون پاک شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی است و در مسیر انقلاب و شهدا ماندن مهم است که از خداوند متعال مسئلت می‌کنیم همه ما را در این مسیر ثابت‌قدم نگه دارد.
وی با بیان اینکه امر نظارت، امری مهم بوده و پذیرش این مسئولیت از سوی مسئولان دفتر نظارت در استان و ناظران بر انتخابات یک کار جهادی و انقلابی است، افزود: پذیرش این مسئولیت به معنای در مسیر امام و شهدا بودن است؛ چراکه امام و مقام معظم رهبری مکرراً تاکید بر حفظ شأن و جایگاه این نهاد داشته و دارند.
این مسئول ادامه داد: در این برهه و پس از احراز صلاحیت‌ها از سوی شورای نگهبان، اثرگذاری و جایگاه مهم این نهاد مشاهده و احساس و هجمه‌ها به این نهاد مقدس، چه در داخل کشور و چه از سوی دشمنان نظام بیشتر شد که این نشان از جایگاه ارزشمند این نهاد انقلابی دارد.
از وظایف خطیر شورای نگهبان، پاسداری از دین در مرحله اول و پاسداری از قانون اساسی در مرحله دوم است، به همین خاطر شأن و جایگاه این نهاد باید حفظ شود.
صادقی‌نیارکی تصریح کرد: برگزاری انتخابات باشکوه و سالم بسیار مهم است و انتخابات سالم، دولت سالم خواهد داشت و اگر دولت سالم شد، مردم هم سالم می‌شوند و در تاریخ اسلام در دوره‌های مختلف که دولت و حکومت دست افراد ناسالم و فاسد افتاد، این اتفاقات برای جامعه اسلامی به‌ وجود آمد.
رئیس‌کل دادگستری استان زنجان یادآور شد: انتخاب ناظران با ایمان، معتقد و آشنا بر امر نظارت برای امانت‌داری و برگزاری انتخابات سالم بسیار مهم و اثرگذار است.
ملاک گزینش ناظران بر امر انتخابات بر اساس قانون و معتقد به امانت‌داری باشد.
عالی‌ترین مقام قضایی استان زنجان عنوان کرد: موضوع پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخابات، موضوع مهم دیگری است که در این راستا ستاد پیشگیری در همه حوزه‌های قضایی استان تشکیل شده و جلسات با حضور اعضا به صورت مرتب و با جدول زمانی معین برگزار شده که در این مدت ۲۴ جلسه با بیش از ۷۶ مصوبه تشکیل و ۱۳۰ مورد تذکر انجام شده که اقدامی ارزشمند و پیشگیرانه است و درخواست ما از همه مسئولان برگزاری انتخابات این است که همکاری لازم با دادستان‌های حوزه‌های قضایی در ارسال و گزارش دقیق و سریع تخلفات به‌ عمل آورند.
وی با تاکید بر اینکه شرکت در انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی از روی اختیار است نه اجبار، گفت: امروز برخی افراد در صدد تحریم انتخابات و منصرف کردن مردم برای شرکت در انتخابات هستند و این تحریم یعنی مأیوس کردن مردم در انتخابات و این خود، خیانت است.
این مسئول خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت سامانه سجام برای ارائه گزارش‌ها و تخلفات انتخاباتی مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه در این سامانه شاهد گزارش‌های دقیق و موثق مردمی هستیم و ما نیز بر اساس این گزارش‌ها اقدامات و پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم.
انتهای پیام