خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعطای «نشان ملی تغذیه» به تولیدکنندگان صنایع غذایی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 12:06
برای اولین بار نشان ملی تغذیه به تولیدکنندگان و خدمات دهندگان این حوزه در اجلاس ملی «سلامت مواد غذایی، از فرآوری تا مصرف» اعطا خواهد شد.
غذايي،ملي،تغذيه،سلامت،انستيتو،ثبت،تحقيقات،صنايع،مواد،شوراي،س ...

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سلامت مواد غذایی از فرآوری تا مصرف در راستای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت مواد غذایی و اصلاح و ترویج الگوی مصرفی مبتنی بر برنامه‌های راهبردی وزارت بهداشت است.
انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در نظر دارد براساس مصوبه شماره ۵۶۴۵/۱۰۰ نخستین همایش ملی " سلامت مواد غذایی، از فرآوری تا مصرف " را با مشارکت سازمان غذا و دارو، وزارت صمت، سازمان نظام پزشکی، شورای عالی سلامت، سازمان شیلات و شورای سیاستگذاری صدا و سیما، ۲۴ مهر همزمان با روز جهانی غذا در محل انستیتو تحقیقات و تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار کند.
در این همایش برای اولین بار " نشان ملی تغذیه" به تولیدکنندگان و خدمات دهندگان و افراد شاخص و کارآمد در این حوزه و بر اساس دستورالعمل مصوب شورای عالی انستیتو اعطا خواهد شد.
بر اساس تصمیم نهایی «انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور» و شورای سیاست گذاری نشان ملی تغذیه، موسسه فرهنگی و هنری «عصرگفتگوی قلم» به عنوان دبیرخانه اجرایی اجلاس ملی " سلامت مواد غذایی، از فرآوری تا مصرف " جهت پیگیری امور مربوط به ثبت نام و سایر امور اجرایی مربوط به این نشان ملی آغاز به کار کرد.
ضوابط ثبت نام کنندگان جهت حضور در فرآیند ارزیابی نشان ملی تغذیه:
۱- ثبت نام جهت حضور در فرآیند کارشناسی به تنهایی موجب اخذ نشان نمی‌شود و ثبت نام کننده حتماً باید امتیازات و تأییدات کمیته علمی و ارزیابی را اخذ کند.
۲- با توجه به اینکه محصولات تولیدی نیاز به تأییدات آزمایشگاهی دارند، هزینه‌های مربوطه طبق تعرفه آزمایشگاه مورد تأیید سازمان غذا و دارو، با ثبت نام کننده است.
۳- برخی از معیار‌های اعطای نشان مطابق مصوبه شماره ۵۶۵۴/۱۰۰ انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به شرح ذیل است؛ چهره شاخص و تأثیرگذار در ارتقاء و ترویج دانش تغذیه در سطوح ملی، منطقه‌ای یا بین المللی
۴- ارائه فرآیند یا خدمات که منجر به بهبود وضعیت تغذیه در جامعه شود.
۵- فرآورده‌های غذایی، صنفی یا صنعتی دارای ویژگی‌های مطابق با معیار‌های سلامت و تغذیه سالم باشد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/