خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات فسخ قرارداد مدافع گرجستانی با باشگاه سپیدرود مشخص شد

فارس | ورزشی | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 12:12
مدافع گرجستانی 3هزار دلار از قراردادش را تخفیف داد و در عوض باشگاه متعهد شد که ۳هزار دلار باقی مانده را تا تاریخ پانزدهم اردیبهشت به این بازیکن پرداخت کند.
دلار،باشگاه،مبلغ،مانده،بازيكن،باقي

مدافع گرجستانی 3هزار دلار از قراردادش را تخفیف داد و در عوض باشگاه متعهد شد که ۳هزار دلار باقی مانده را تا تاریخ پانزدهم اردیبهشت به این بازیکن پرداخت کند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مدافع گرجستانی تیم سپید رود رشت که با نظر علی کریمی به این تیم ملحق شده بود، بود طی توافقی دو طرفه با مالک باشگاه قراردادش را فسخ کرد.
مبلغ قرارداد چاچوا با باشگاه سپیدرود 8هزار دلار بوده و با توجه به اینکه این بازیکن گرجی در زمان علی کریمی 2هزار دلار دریافتی داشته است، طی توافق با کیومرث بیات 3هزار دلار از مبلغ باقی مانده را تخفیف داد و در عوض باشگاه متعهد شد که ۳هزار دلار باقی مانده را تا تاریخ 98/2/15 به این بازیکن پرداخت کند.
هوشیاری مدیر سانه‌ای سپیدرود با تایید این خبر، به خبرنگار فارس گفت: در صورتی که باشگاه تا تاریخ مشخص شده مبلغ تعیین شده را پرداخت نکند، 1500دلار به عنوان جریمه به این مبلغ اضافه خواهد شد و چاچوا می‌تواند از طریق شکایت به کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال پیگیر مطالباتش بشود.
انتهای پیام/ا