خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشنهاد اردن به عراق برای آموزش نیروهای نظامی

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 10:35
رئیس ستاد مشترک ارتش اردن در سفرش به بغداد با همتای عراقی خود دیدار و درباره راهکارهای همکاری دوجانبه گفت‌وگو کرد.
عراق،اردن،ارتش،مشترك،ديدار،عراقي

رئیس ستاد مشترک ارتش اردن در سفرش به بغداد با همتای عراقی خود دیدار و درباره راهکارهای همکاری دوجانبه گفت‌وگو کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «یوسف الحنیطی» رئیس ستاد مشترک ارتش اردن روز سه‌شنبه (دیروز) در سفری به بغداد با «عبدالأمیر یارالله» همتای عراقی خود دیدار کرد.
الحنیطی در این دیدار پیشنهاد آموزش نیروهای نظامی عراق و توسعه مهارت‌های رزمی را ارائه کرد.
وزارت دفاع عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که الحنیطی بر علاقه‌مندی کشورش برای ارائه هر نوع همکاری و کمک به ارتش عراق تأکید کرد و گفت که کشورش آماده میزبانی دوره‌های آموزشی نیروهای عراقی به منوظر توسعه مهارت‌های رزمی ارتش عراق است.
طبق گزارش وبگاه «عربی ۲۱»، یارالله نیز از ایفای نقش بزرگ اردن در ارائه کمک و پشتیبانی نیروهای امنیتی در سطح آموزشی قدردانی کرد.
رئیس ستاد مشترک اردن همچنین با «جمعه عناد» وزیر دفاع عراق دیدار و درباره افق‌های همکاری دو کشور و تبادل تجربیات در زمینه آموزش، اطلاعات، حفاظت از مرزها و مبارزه با گروه‌های تروریستی گفت‌وگو کرد.
عراق و اردن ۱۸۰ کیلومتر مرز مشترک دارند که اغلب مناطق صحرایی است که به گفته کارشناسان مناطق جغرافیایی مناسبی برای مخفی شدن عناصر داعش و اجرای حملات از این مناطق است.
انتهای پیام/م