خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستیار کالدرون هم پرسپولیس را محکوم کرد

ایسنا | برگزیده، ورزشی | چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 10:35
باشگاه پرسپولیس در پرونده دستیار مربی آرژانتینی سابق خود محکوم به پرداخت مطالبات او شد.
پرسپوليس،باشگاه،فرانك،سوئيس

باشگاه پرسپولیس در پرونده دستیار مربی آرژانتینی سابق خود محکوم به پرداخت مطالبات او شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از باشگاه پرسپولیس، خواکین یکی از دستیاران گابریل کالدرون نیز در پیگیری شکایت خود از این باشگاه توانست رای دیگری علیه پرسپولیس از دادگاه عالی ورزش بگیرد.
این مربی اسپانیایی از طریق پیگیری شکایت خود، باشگاه پرسپولیس را به پرداخت ۹۵ هزار و ۳۸۱ دلار به علاوه سود سالیانه و همچنین پنج هزار و ۵۰۰ فرانک سوئیس جریمه، محکوم کرد.
در جزئیات این رای آمده که مبلغ حقوق خواکین ۵۵ هزار و ۳۸۱ دلار است اما ۴۰ هزار دلار به عنوان غرامت به رقم اصلی اضافه می‌شود.
همچنین ۲۰۰۰ فرانک سوئیس به عنوان هزینه فیفا و ۳۵۰۰ فرانک سوئیس به عنوان هزینه دادرسی در CAS منظور شده است.
دو روز قبل نیز گابریل کالدرون توانست حکم سنگین ۵۸۰ هزار دلاری علیه پرسپولیس از دادگاه عالی ورزش بگیرد.‌
انتهای پیام