خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دارنده مدال برنز جهان: روز‌های باقیمانده تا المپیک بسیار مهم است/ باید اندازه سرمایه گذاری انتظار مدال داشت

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 09:18
مصطفی حسین خانی گفت: هر روز که به بازی‌های المپیک نزدیک‌تر می‌شویم باید ارزش این روز‌های مهم و حساس را بیشتر دانست.
كشتي،المپيك،خاني،مدال،كيلوگرم،وزن،حسين،تورنمنت

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، رقابت‌های بین المللی کشتی آزاد جام زیلکوفسکی لهستان طی روز‌های ۱۸ تا ۱۹ خردادماه در شهر ورشو برگزار می‌شود که طبق برنامه قرار است یونس امامی و مصطفی حسین خانی در وزن ۷۴ کیلوگرم، محمدحسین محمدیان، علی شعبانی و علیرضا کریمی در وزن ۹۷ کیلوگرم و امیرحسین زارع و امین طاهری در وزن ۱۲۵ کیلوگرم راهی این تورنمنت شوند تا هر کدام از این نفرات توانستند نظر کادر فنی را به خود جلب کنند مسافر المپیک شوند.
در همین راستا مصطفی حسین خانی در خصوص آخرین وضعیت آمادگی خود اظهار داشت: بلافاصله بعد از بازگشت از رقابت‌های قهرمانی آسیا تمریناتم را آغاز کردم و به خوبی می‌دانم روز‌های باقیمانده تا المپیک بسیار ارزشمند و مهم است، به همین منظور در تورنمنت لهستان با قدرت حاضر خواهم شد.
دارنده مدال برنز جهان در خصوص فشار فراوان روی کشتی گیران اعزامی به المپیک گفت: همواره رسم بوده که کشتی گیران ملی پوش باید جور ناکامی برخی از رشته‌های المپیکی را در جدول مدالی بکشند و در واقع ناجی کاروان ورزشی ایران در المپیک باشند.
حسین خانی در پایان عنوان کرد: بار سنگین مدال آوری را نباید روی دوش کشتی انداخت و باید به اندازه سرمایه‌گذاری صورت گرفته انتظار مدال از کشتی داشت.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/