خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۳۹دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال در خوی

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 07:53
جانشین انتظامی آذربایجان غربی از کشف ۳۹ دستگاه ماینر (استخراج ارز دیجیتال) قاچاق به ارزش بیش از ۱۸ میلیارد ریال در شهرستان خوی خبر داد.
خوي،استخراج،ارز،ماينر،كشف،انتظامي،دستگاه،سوله

ایسنا/آذربایجان غربی جانشین انتظامی آذربایجان غربی از کشف ۳۹ دستگاه ماینر (استخراج ارز دیجیتال) قاچاق به ارزش بیش از ۱۸ میلیارد ریال در شهرستان خوی خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس؛ سرهنگ حسنخانی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: برابر اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰مبنی بر یک مورد استفاده غیر مجاز از برق جهت استخراج رمز ارز در یکی از سوله های متروکه واقع در شهرک صنعتی خوی بلافاصله موضوع در دستور کار عوامل کلانتری ۱۵این انتظامی قرارگرفت.
این مقام انتظامی افزود: در این راستا پس ازعزیمت به آدرس اعلامی، مالک شرکت به هویت معلوم، اهل و ساکن خوی، احضار و در معیت وی وارد سوله کارگاه قارچ شده که مشاهده گردید تعداد ۳۹ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال در وسط سالن کار گذاشته شده و مشغول استخراج رمز ارز با برق تعرفه دولتی می باشند.
وی ادامه داد: پس از شناسایی محل و کشف ماینرها، عوامل اداره قاچاق و اداره صنعت و معدن خوی به محل دعوت و بعد از مستند سازی، تعداد ۳۹ دستگاه ماینر متعلق به متهم که فاقد اسناد و مدارک مثبته گمرکی و مجوزهای فعالیت بودند، کشف شد.
انتهای پیام