خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی خوزستان برای برگزاری انتخابات قانونمند و به دور از تخلف

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 11 خرداد 1400 - 22:53
استاندار خوزستان گفت: عوامل اجرایی و نظارت در استان خوزستان آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات خوب، قانونمند و به دور از تخلف را دارند.
استان،خوزستان،نظارت،هيات،انتخابات،صلاحيت،شهرهاي،ساعت،صندوق،جمعيت

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: عوامل اجرایی و نظارت در استان خوزستان آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات خوب، قانونمند و به دور از تخلف را دارند.
قاسم سلیمانی‌دشتکی در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: مراحل انتخابات شورای شهر و روستا در استان یکی پس از دیگری طی شده است و در شهر ۴ هزار و ۶۰۰ داوطلب و در روستا نیز ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر داوطلب داشته ایم که بررسی صلاحیت ها در چند مرحله انجام شده است؛ در مرحله هیات های اجرایی، هیات نظارت شهرستان، هیات نظارت استان و اکنون هم در مرحله هیات نظارت مرکزی در کشور است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: تلاش کردیم که بررسی صلاحیت ها با دید مثبت انجام شود که تقریبا در کشور وضع مان از این نظر خوب است و سعی کردیم دوستان را قانع کنیم که رد صلاحیت ها به خاطر افزایش میزان مشارکت و رقابت، کمتر باشد.
مگر این که مراجع چهارگانه تخلفی ثبت کرده باشند و فرد احراز صلاحیت نشده باشد.
در مجموع نیز تا این جای کار خوب پیش رفته ایم.
استاندار خوزستان گفت: بحث انتخابات ریاست جمهوری نیز با شورای نگهبان بود که مراحل آن نیز طی شد.
اکنون هم طبق مقررات و پروتکل های ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت و درمان و علوم پزشکی تصمیم گرفتیم، جمعیت هیات هایی که در شهرهای قرمز جمع می شوند، حداکثر ۱۵ نفر باشد و در شهرهای نارنجی و زرد نیز به ترتیب ۲۰ و حدود ۳۰ نفر باشد.
البته ما در استان، شهر قرمز نداریم.
وی بیان کرد: صندوق ها را به اندازه کافی افزایش دادیم و حتی اگر بازهم در مکانی نیاز به صندوق احساس شود، برای این که جمعیت به صورت متراکم نباشد و جمعیت کمتری در ساعات مختلف در حوزه ها حضور داشته باشند، تعداد صندوق ها را افزایش دادیم.
ضمن این که ساعت آغاز رای‌گیری نیز به جای ساعت ۸ از ساعت ۷ صبح است و در شهرهای گرمسیری مثل استان خوزستان برای تمدید تا دو ساعت در اختیار وزیر قرار دارد که در خوزستان از ۱۲ شب به بعد استفاده می شود.
انتخابات در مرکز استان و برخی شهرهای استان، رایانه ای است و عوامل اجرایی و نظارت ما آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات خوب، قانونمند و به دور از تخلف را دارند.
سلیمانی‌دشتکی در پایان نیز تاکید کرد: برای چند روز تعطیلی پیش رو، مسافرت بین استانی به صورت مطلق ممنوع است و اجازه نمی‌دهیم که این سفرها انجام شود.
انتهای پیام