خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۸۸ فقره دعاوی کارگری در هیئت تشخیص و حل اختلاف دامغان رسیدگی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 11:49
دامغان - رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دامغان از رسیدگی ۱۸۸ فقره دعاوی کارگری در هیئت تشخیص و شورای حل اختلاف این شهرستان خبر داد و گفت: مطالبات کارگری مهم‌ترین وظیفه این شورا است.
دامغان،دعاوي،بيكار،كارگران،شهرستان،نفر،كاريابي،هيئت،فقره

محمود پور معظمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه طی سال گذشته به ۱۸۸ فقره دعاوی کارگری در هیئت تشخیص و حل اختلاف دامغان رسیدگی شده است، ابراز داشت: از این تعداد دعاوی ۳۴ فقره دعاوی در هیئت تشخیص و ۱۵۴ فقره دیگر در شورای حل اختلاف رسیدگی و آرای لازم صادر برای آن‌ها صادر شدند.
وی اضافه کرد: مطالبات کارگری اعم از حوادث و معوقات حقوق کارگران از مهم‌ترین موارد قابل‌رسیدگی در هیئت تشخیص و شورای حل اختلاف کارگری است که با حضور نمایندگانی از اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرمانداری، یک قاضی و نمایندگان کارگران و کارفرمایان پس از شنیدن سخنان طرفین دعاوی نسبت به صدور آرا اقدام می‌کنند.
۲۵۰ دامغانی مشمول بیمه بیکاری
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دامغان با اشاره به پرداخت مقرری بیمه بیکاری کارگران اخراج شده از کار در سال گذشته، اظهار داشت: ۲۵۰ نفر از کارگران اخراج شده از کار پس تشکیل پرونده و داشتن شرایط قانونی موفق دریافت مقرری بیمه بیکاری در این شهرستان شدند که هرماه و بر اساس ضوابط مندرج در قانون به این تعداد از افراد پرداخت می‌شود.
پور معظمی در ادامه تصریح کرد: ۵۵۷ نفر از افراد بیکار جویای کار در دو دفتر کاریابی دامغان ثبت‌نام کردند که این آمار قطعی افراد بیکار نیست زیرا آمار کامل و دقیقی از بیکاران در این شهرستان وجود ندارد لذا نمی‌توانیم تعداد افراد بیکار را دقیقاً ذکر کرد.
وی اضافه کرد: سال گذشته ۷۴ نفر از افراد بیکار در شهرستان دامغان که در مراکز کاریابی ثبت‌نام کردند که ۴۹ از خواهران و ۲۵ نفر از برادران با معرفی دفاتر کاریابی در واحدهای صنعتی، کشاورزی و تعاونی‌ها مشغول به کار شدند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: برای نخستین بار در شهرستان دامغان دفتر مشاوره شغلی و کارآفرینی ایجاد و راه‌اندازی شد که در این دفتر به افراد جویای کار به‌ویژه تحصیلات بالا مشاوره‌های لازم شغلی ارائه می‌شود.