خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلمان تسلیحات و تجهیزات نظامی به اوکراین تحویل نخواهد داد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 11 خرداد 1400 - 18:41
وزیر خارجه آلمان طی سخنانی با تاکید بر بی فایده بودن راهکار نظامی برای مقابله با تنش های شرق اوکراین گفت که آلمان هیچگونه تسلیحات و تجهیزات نظامی در اختیار دولت اوکراین قرار نخواهد داد.
اوكراين،تجهيزات،آلمان،نظامي،ماس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان از رد درخواست رئیس جمهور اوکراین برای تحویل تسلیحات و تجهیزات نظامی از سوی آلمان به این کشور خبر داد.
بر اساس این گزارش، ماس در جریان سخنرانی خود در جمع وزرای خارجه عضو ناتو با تأیید رد این درخواست گفت: من معتقدم که تنش (در شرق اوکراین) تنها از طریق ابزارهای سیاسی قابل حل خواهد بود.
وی افزود: این موضوع به عنوان راهبرد ما در خصوص اوکراین بوده و تغییری در آن حاصل نخواهد شد: ارائه تجهیزات نظامی کمکی نخواهد کرد.
لازم به ذکر است «ولادیمیر زلنسکی» پیشتر طی درخواستی رسمی از دولت آلمان خواستار خرید تسلیحات، تجهیزات نظامی و مخابراتی از سوی برلین به اوکراین در راستای تقویت توانایی کی یف برای مقابله با تنش‌های موجود در شرق اوکراین شده بود.