خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید اختلاف سران اسرائیلی درباره ایران

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 11 خرداد 1400 - 17:54
منابع خبری از تشدید اختلاف بین سران صهیونیست درباره ایران خبر دادند.
تهديدات،ليبرمن،نتانياهو،وجودي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که نتانیاهو امروز اعلام کرد که تل‌آویو مقابله با تهدیدات وجودی پیش‌روی خود از جانب ایران را نسبت به دوستی با آمریکا در اولویت قرار می‌دهد، آویگدور لیبرمن رهبر حزب "اسرائیل خانه ما" از این اظهارات انتقاد کرده است.
بر اساس گزارش الجزیره ، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی عنوان کرد که اگر این رژیم مجبور باشد بین دوستی با واشنگتن و اقدام علیه تهدیدات وجودی پیش‌روی خود یکی را انتخاب کند، نابودی این تهدیدات را انتخاب خواهد کرد.
لیبرمن تاکید کرد که هرگونه اختلاف با واشنگتن در مورد ایران صرفا باید از طریق گفت‌وگوهای مستقیم حل و فصل شود، نه با بیان اظهاراتی که ممکن است به امنیت "اسرائیل" لطمه وارد کند.
انتهای پیام/