خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی عبور مصرف برق از خطوط قرمز

ایسنا | اقتصادی | سه شنبه، 11 خرداد 1400 - 15:54
دبیر ستاد راهبری اوج بار از پیش بینی عبور مصرف برق طی ۲۴ ساعت آینده از خطوط قرمز خبرداد.
برق،مصرف،اوج،راهبري،ستاد،ساعت

دبیر ستاد راهبری اوج بار از پیش بینی عبور مصرف برق طی ۲۴ ساعت آینده از خطوط قرمز خبرداد.
به گزارش ایسنا، با توجه به نقشه های هواشناسی، دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده در بیشتر نقاط کشور رو به افزایش است که طبق اعلام غلامعلی رخشانی مهر -دبیر ستاد راهبری اوج بار این موضوع باعث افزایش شدید مصرف برق خواهد شد.
وی با پیش بینی رشد ۲۰ درصدی مصرف برق نسبت به هفته گذشته، گفت: از همه ظرفیت ها به منظور جلوگیری از بروز خاموشی استفاده خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: بازرسی از ادارات پرمصرف آغاز شده و این اقدام فردا نیز با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت و در همین راستا برق اداراتی که مصرف خود را به ۵۰ درصد کاهش ندهند، قطع خواهد شد.
رخشانی مهر همچنین با اشاره به نقش مشترکان صنعتی و کشاورزی در کنترل مصرف برق، از آنان خواست، فردا، چهارشنبه، همکاری های خود با صنعت برق را در ساعت های اوج بار (۱۲ تا ۱۸) بیشتر کند.
دبیر ستاد راهبری اوج بار همچنین از مشترکان خانگی نیز خواست تا مصرف خود را تا حد امکان کاهش دهند و از بروز خاموشی های احتمالی جلوگیری کنند.
انتهای پیام