خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیر حزب موتلفه کاشان: مشارکت حداکثری توطئه دشمنان را خنثی می‌کند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 11 خرداد 1400 - 14:12
گروه استان‌ها ـ دبیر حزب موتلفه اسلامی در کاشان ضمن تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت جوانان فرهیخته در دولت آینده گفت: مشارکت حداکثری یاس و ناامیدی معاندان نظام را به دنبال دارد.
حداكثري،مشاركت،نظام،اشاره،راي،انقلاب،انتخابات،جمهوريت،معظم،رهبر

محسن صفایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشانبا اشاره به نزدیکی انتخابات اظهار داشت: از آنجا که بر دو اصل مهم جمهوریت و اسلامیت استوار است می‌توان گفت که انتخابات نماد جمهوریت نظام است و بر ما لازم است در این امر مهم شرکت کنیم.
وی ضمن اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم رای دادن به عنوان وظیفه هر واجد شرایط و یکی از حقوق مردم افزود: کاندیدای اصلح باید اصول چهارگانه یعنی اسلامیت، جمهوریت، قانون اساسی و ولایت فقیه را قبول داشته و به آن التزام عملی داشته باشد.
دبیر حزب موتلفه اسلامی در کاشان بصیرت و جریان‌شناسی خودی و انقلابی را یکی از معیارهای کاندیدای اصلح دانست و ابراز داشت: یک رای می‌تواند تیری بر قلب دشمن باشد و یا دشمن را شاد کند و بر همین اساس ما در برابر حاصل و نتیجه رای و تاثیرات آن مسئول هستیم و باید احساس مسئولیت مضاعفی در قبال رای داشته باشیم.
وی ضمن اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب در زمینه دولت جوان حزب‌اللهی گفت: از جوانان فرهیخته که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به آن اشاره داشتند، باید به نحو مطلوب استفاده کرد و از ظرفیت‌های بالقوه استفاده و آن ظرفیت‌ها را به بالفعل تبدیل کنیم و همیشه خود را در محضر خدا بدانیم.
صفایی با اشاره به اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات تصریح کرد: مشارکت و حضور حداکثری در انتخابات از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چرا که مشارکت حداکثری معانی مهمی دارد؛ اول اینکه این انتخاب از پشتوانه، اقتدار و اعتبار بالایی برخوردار است و دوم این حضور یک رفراندوم برای تثبیت کل نظام و مشروعیت و مقبولیت نظام است.
وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری توطئه دشمنان را خنثی می‌کند، تاکید کرد: مشارکت حداکثری باعث شادی و دلگرمی دوستداران نظام و مستضعفان و سبب یاس و ناامیدی و عجز و ناتوانی معاندان نظام می‌شود.
انتهای پیام/801/ش